Wekelijkse Emails door Suze

 

Wekelijkse email 2022-07-21

Onderwerp: Puppy’s en winterklaar maken….

Sinds een paar dagen hebben wij een puppy. Een kruising tussen een Friese Stabij en een Nova Scotia Duck Tolling Retriever, een mannetje genaamd Jimmy. Een superlief lekker klein nieuwsgierig beestje. En met alle liefde en plezier die dat brengt komt er natuurlijk ook weer een laag in mij naar boven. Bekijk de video en ik vertel je er alles over en wat dat betekent voor het winterklaar maken van je bedrijf!

Wil jij jouw bedrijf winterklaar maken? Doe dan mee met de Driedaagse ‘Je Geld of Je Leven’ in September Er is nog een plek, maar meld je vandaag, anders is het vol!

De wereld zit op JOU te wachten!

Alle liefs,

Suze

 

Wekelijkse email 2022-06-14

is Onderwerp: Op je eigen bootje….

Afgelopen week had ik met een klant een heel gesprek over feedback. Zij begreep sommige dingen niet en wilde dat ik dat anders ging doen. Feedback is goud waard, maar de vraag is: wat doe je dan ermee? In deze video vertel ik je wat je kunt met input. Ja, luisteren natuurlijk, maar soms juist anapassen en wijzigen en soms juist NIET. 

Wil jij echt aan het roer van je eigen schip staan en zorgen dat een klant echt in JOUW bootje meestapt omdat hij weet dat dat voor HEM het beste is?

Doe dan mee met de Marketing Miracles week. De Marketing Miracles week begin Juli. Dan kijken we naar een strategie die bij JOU past! Er is nog een plek, maar meld je vandaag, anders is het vol!

De wereld zit op JOU te wachten!

Alle liefs,

Suze

 

Onderwerp: Vechten met Discipline

Afgelopen week had ik met een klant een heel gesprek over discipline. Hij had dat gewoon niet. Zei hij. Ik heb daar zo mijn ideeen over waar ik in deze video over vertel. 

Wil jij echt aan het roer van je eigen schip staan en niet hap snap maar ‘zien waar het schip terecht komt’ maar ook niet ‘alles controleren’?

Doe dan mee met de Leadership Miracles week volgende week of de Marketing Miracles week begin Juli. Dan kijken we naar een strategie die bij JOU past!

De wereld zit op JOU te wachten!

Alle liefs,

Suze

 

Wekelijkse email 2022-03-15

Onderwerp: Waarom moet iemand bij JOU zijn?

Ik ben nu 22 jaar ondernemer en er is 1 ding dat me altijd verbaast. 

Dat is dit: sommige ondernemers richten zich op zaken en succes en geloven dat opoffering daar slechts een onderdeel van is, totdat het begint te voelen als een zelfgebouwde gevangenis. 

Sommige anderen weigeren die weg te gaan, maar ‘volgen hun hart’ en weigeren compromissen te sluiten, maar zien niet hoe ze geld kunnen verdienen…

Maar hier is het punt: NIEMAND begon een bedrijf omdat ze een gevangenis wilden bouwen. We zijn allemaal begonnen voor VRIJHEID, toch?

Dus waar IS de vrijheid?

Veel coaches zullen je vertellen dat dat gewoon een ‘mindset thing’ is. En zeker, dat zou kunnen. Maar… veel te veel ondernemers werken nog steeds 80 uur per week, zorgen voor alles en iedereen en liegen tegen zichzelf dat dat allemaal ‘de moeite waard’ is. 

En veel teveel ondernemers vertellen niet ECHT wat het is dat ze werkelijk doen, gewoon omdat ze zelf niet ECHT weten waar het verschil in zit tussen hen en anderen. Ze ‘voelen’ het wel, maar geven er onvoldoende uitdrukking aan. 

Of ze denken dat ze ‘weten wat ze moeten doen’, maar slagen er niet in deze dingen te doen, en straffen zichzelf door tegen zichzelf te praten alsof ze lui, onbekwaam en uiteindelijk gewoon niet goed genoeg zijn.

We moeten op een ander niveau kijken dan ‘alleen maar mindset’. 
Wat je nodig hebt, is het doorbreken van blokkades en patronen die je vóór je 7e jaar hebt opgebouwd. 

Dus alle coaches zullen je vertellen: verander je mindset. 
Ok, ja, maar HOE DOE JE DAT ECHT?

DAAR heb je geen businesscoach voor nodig, zelfs geen psycholoog, maar een traumatherapeut die dat weet te vertalen naar business.

Het punt is: onze traumapatronen staan ​​dit ALLES in de weg. Onze zichtbaarheid, waar we compromissen sluiten, onze overtuigingen, onze stressniveaus, zelfs onze marketingboodschap!

Op het moment dat je het echter begint te koesteren en vanaf die plek je bedrijf begint op te bouwen, valt alles op zijn plaats. Niet alleen uw bedrijf, maar uw leven.

Je gaat van ‘controle zoeken’ naar daadwerkelijk controle hebben. Het zal ALLES veranderen. 

In onze Business Miracles Academy werken we een jaar lang samen aan al deze patronen. We kijken naar hoe ze zich voordoen in jouw bedrijf, wat dat betekent voor jouw marketing, we helpen uje de trauma’s te doorbreken en we veranderen de basis van hoe je leeft, zaken doet en impact creëert.

We creëren ook nieuwe gezonde patronen. Zodat uw zaken en leven in harmonie zijn met het lied van uw ziel. 

Volgende week organiseer ik voor het EERST een hele toegankelijke DOORBRAAK dag ‘Ondernemen in ECHTE Vrijheid’.

Hier gaan je voelen wat jij komt doen in deze wereld, je gaat voelen wat dat betekent voor je bedrijf, je leven en jezelf, je gaat voelen wat dat van je vraagt en je gaat je patronen die je tegenhouden leren kennen en er echt een diepe shift in maken. 

We gaan de eerste stap zetten naar Ondernemen in ECHTE Vrijheid! Vrijheid vanuit JOUW boodschap, JOUW ziel, zonder iets te verliezen, zonder angst, gewoon goed geld verdienen met wat jij nou echt komt doen hier. 

Ondernemen is heel simpel. Voelt dat niet zo? Dan moeten we heel veel dieper kijken dan dan je denkt!

Kom je met mij Vrijheid Vieren?

Ik verheug mij erop!

De wereld zit op JOU te wachten!

Alle liefs,

Suze

Tot snel,

 

Wekelijkse email 2022-03-08

Onderwerp: Mijn grootste worsteling van de afgelopen twee jaar

Net toen mijn bedrijf zich op een plek begaf waar we ons in de ‘happy cruising-modus’ bevonden, veranderde alles van de ene op de andere dag door de pandemie. Van de ene op de andere dag gingen we van offline seminars naar online internationale seminars. Dat bracht niet alleen nieuwe ideeën en nieuwe klanten, maar ook een MEGA-worsteling. 

Het kostte me een tijdje om het zelfs te ZIEN, laat staan ​​​​erdoor te navigeren. Want precies waar je denkt ‘dit is maar tijdelijk’, daar verliezen we onze kracht! 

JOUW bedrijf moet worden geleid vanuit JOUW energie. 

Jouw manier. 

Met JOUW kracht in het hart. 

Ik heb een korte live video voor je gemaakt [7.31] waarin ik erover praat. 

 

>> Gebruik wat er ook in de wereld gaande is om je te helpen de macht te herwinnen, om het nooit te verliezen!!

 

Tot snel,

 

De wereld zit op JOU te wachten!

Alle liefs,

Suze