Aanbod, Opleidingen en Retraites

Kijk rustig rond hier, en als je vragen hebt, neem dan contact met ons op of boek een afspraak

Divine Warrior Retraite

Zeg voluit JA tegen de roep van jouw Ziel.

Een diepe transformatieve week waar leven en werk vanuit wie JIJ bent onvermijdelijk wordt.

Een volle week op Ameland waarna het leven nooit meer moeilijk zal zijn!

 € 5555

Integrative Trauma Therapy Certification

Bouw een fundament niet alleen onder jezelf maar ook onder je team, je bedrijf en je werk dat zorgt dat jouw missie ECHT gedragen wordt. 

 

€ 13.000

 

Trauma Coaching 1:1

Hoeveel diep werk je ook doet aan je mindset, je overtuigingen, je blokkades. Zolang je Ziel niet genoeg ruimte inneemt, helpt het niet écht.

Leer hoe jouw Ziel zo sterk kan worden dat je trauma’s vanzelf oplossen. Pakket van 12 sessies.

€ 5555

 

Sabbat Aan de Keukentafel

Dialoog en afsluiting van de week met bijzondere persoonlijke gesprekken en ontmoeting en zalig eten. Een heel bijzonder ritueel dat een diepgaande verbinding en een punt van rust en dankbaarheid teweeg brengt in iedereen die erbij is.

€ 50

 

Zondag met Suze

Zondag met Suze, live in Voorst, een overgang om weer van het weekeinde de week in te gaan met frisse nieuwe schone energie. Aangekleed met muziek, een kop soep en diepgaande goede gesprekken over wie je bent en hoe je vanuit jezelf je werk kunt doen.

Voeding Aan de Keukentafel

Een avond met diepe inspiratie waarin we aan de hand van een thema een boek of film bespreken, een lezing hebben en dat thema helemaal uitdiepen door middel van een dialoog. Uiteraard met een rijkgevulde soep maaltijd en voedende geesten.

NIEUW

Masterclass Beyond Repair

A one-day training that dives into the true nature of trauma, what trauma really is, how it shows up, why we think it needs fixing, why fixing doesn’t help and what you can really do that helps.

 

vanaf € 97

 

De Driedaagse

“Leiderschaps Training voor je Ziel”

Creëer een stevig fundament met je Missie, leer hoe je Sabotage en Overlevingspatronen mee kunnen werken met je Ziel in plaats van ertegenin, en leer je verbinden met de wereld om je heen vanuit wie je ECHT bent

€ 1111

Divine Miracles Jaar Programma

Het Divine Miracles Jaarprogramma

Leer om gewoon jezelf te zijn, zonder trucjes, zonder jezelf groter of kleiner te maken, zonder druk, gewoon het leven te leiden waar jij voor bedoeld bent. Punt uit.

€ 8888