Doorbraak dag  — Ondernemen in ECHTE vrijheid!

Vrijdag 13 Januari 2023 van 10:00 – 22:00 uur

Breek door naar ECHTE Vrijheid!

Je bent gestart als ondernemer omdat je vrijheid wilde.

Jouw eigen ding doen op jouw eigen manier.

Jouw leven. Op jouw voorwaarden. Vanuit jouw hart.

Maar de meeste ondernemers ontdekken een paar jaar later een van deze twee dingen:

1. Het lukt, je hebt succes, verdient geld, het bedrijf doet het goed, maar je voelt je gevangen in de prijs die je daarvoor betaalt – variërend van teveel van huis, te veel zorgen over de toekomst en het personeel, niet echt doen wat je zelf wilde doen, veel dingen doen die je eigenlijk niet kan of wilt – maar ja, ‘dat hoort erbij’.

Dit geeft druk en stress en voelt eenzaam. Meer dan je wil toegeven.

2. Het lukt je om je hart te volgen en de hierboven beschreven compromissen niet te sluiten, je wilt absoluut geen concessie doen aan integriteit, idealen, diensten en producten. Je gunt jezelf vrijheid, maar…… geld verdienen blijft achter.

Je denkt dat dat ‘erbij hoort’ als je het helemaal op je eigen manier doet – maar ook dat geeft druk en stress, meer dan ze willen toegeven

In beide gevallen speelt een groot gevoel dat mensen ‘denken te weten’ wat ze ‘moeten doen’ en wat daar nu eenmaal bij hoort. 

Mijn vraag aan jou is:

 

Zou je in de gevangenis blijven als de deur open stond?

Als jouw antwoord NEE is, kom dan naar de Doorbraakdag!

EEN DIEPGAANDE DOORBRAAK DAG MET SUZE OVER WAT JOUW MISSIE ECHT IS

EEN AVOND WORKSHOP MET EEN FYSIEKE DOORBRAAK ERVARING OM NOOIT TE VERGETEN

Een bijzondere live FEEST dag met workshops, doorbraken, heerlijk eten, fantastische mensen en nog veel meer waarin je bovendien leert wat we NU allemaal nodig hebben om sterker uit deze crisis te komen –

INZICHT in jouw ziels MISSIE en wat dat betekent voor zowel jou als je bedrijf, zodat JOUW BIJDRAGE aan de wereld hoorbaar en voelbaar is en duidelijk overkomt zonder dat je concessies doet.

 

GODDELIJK ETEN, FANTASTISCHE MENSEN, SCHITTERENDE PLEK

Wat is er allemaal nodig om echte harmonie te creëren?

Harmonie in je gezin / leven

Doen wat je ECHT leuk vindt

Werken vanuit passie

Vervullen van je levensmissie

Liefde in je leven

Goede mensen om je heen

Je lekker voelen in je llijf

Vrede voelen over je leven

Dankbaarheid

Zin in de toekomst

Het gevoel dat je bijdraagt

Een gevoel van zekerheid

Wie je ook bent, wat je ook doet, JIJ bent de unieke factor, en NIEMAND weet wat dat betekent in je bedrijf, je beslissingen of je leven behalve JIJ. 

Het is tijd om te leven en te ondernemen in Harmonie met jouw Ziel

Want de Wereld zit op JOU te wachten!!

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Terugblik doorbraak dag 2019

In 2019 liepen 35 mensen samen met ons over het VUUR!!! Iedereen die daar was heeft ergens doorheen gebroken. Iets wezenlijks in gang gezet. 

Plannen zijn in gang gezet, overtuigingen onderzocht en veranderd. Ben jij erbij?

 

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Wat krijg tijdens deze Doorbraakdag?
Een volle dag met Suze, het team en een HELE bijzondere avond workshop!

 

OCHTEND: Vanaf 9.30 staat de koffie voor je klaar en ontmoeten we elkaar

Dan is er een workshop van Suze over jouw missie, wat het betekent om van daaruit te ondernemen en hoe je helder communiceert over je missie. Dit gaat je ontzettend veel inzichten en doorbraken geven.  

LUNCH: We zorgen voor een heerlijk buffet en tijd om bij te praten met elkaar. 

MIDDAG: Hier neemt Suze je mee in hoe jouw leven en je bedrijf er ECHT uit kan zien. Je gaat niet alleen ‘snappen’ en ‘begrijpen’ wat er kan, maar echt voelen wat mogelijk is, en diep voelen wat dat van je vraagt

Deel 2: een workshop waarin je een waanzinnige doorbraak fysiek gaat beleven waarmee in 1 klap al je interne stemmen uitgaan en je harmonie met je ziel gaat voelen.

AVONDETEN 

Na het avondeten doen we een vuurloop. Een vuurloop is een eeuwenoud ritueel waarbij je de kans hebt om het verschil te ervaren tussen wat je mind allemaal ‘zegt’ en wat er werkelijk aan de hand is. 

De manier waarop Suze een vuurloop begeleid is uniek. Het gaat niet om ‘jezelf ergens doorheen te duwen’ of te breken, het gaat niet eens om het lopen. Misschien besluit je wel niet te lopen. Suze gebruikt het vuur om jou te leren hoe je werkelijk in lijn komt met wie je bent, wat je wilt en wat voor jou belangrijk is. 

Een vuurloop met Suze is iets dat elke ondernemer in zijn leven zou moeten ervaren. Je leven is daarna nooit meer hetzelfde als voorheen!

 

Wat is mijn investering?

Maximaal 25 deelnemers dus wees er snel bij dus reserveer snel jouw plek voordat het opvult.

Kom naar de Doorbraakdag

13 Januari 2023

Vandaag 50% korting

444

€222

 

Het kaartje voor deze is inclusief ALLES, workshops, eten, koffie, thee, fruit

Ja, ik ben erbij!

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW