Persoonlijk werk aan je eigen leven

Kijk rustig rond hier, en als je vragen hebt, neem dan contact met ons op of boek een afspraak

Eendaags Seminar

“Navigating Trauma”

 

Een seminar van een dag waarin je leert wat trauma is, welke mechanismen erachter schuil gaan, hoe het eruit ziet, waarom we er van ‘af’ willen en waarom dat zo lastig is.

We hebben het over schaamte, angst, dissociatie en angst en doen diepgaande oefeningen om in verbinding een nieuw fundament te bouwen.  

 

Vanaf € 99 ex BTW

 

De Driedaagse

“Leiderschaps Training voor je Ziel”

 

Creëer een stevig fundament met je Ziels Missie, leer hoe je Sabotage en Overlevingspatronen mee kunnen werken met je Ziel in plaats van ertegenin, en leer je verbinden met de wereld om je heen vanuit wie je ECHT bent

€ 1111 ex BTW

Zevendaagse Retraite

“Divine Warrior”

 

In 7 dagen langs elk levensgbied, uitlijnen met wat jouw Ziel in dit leven kwam doen op een manier dat alles met je MEE gaat werken in plaats van tegen je in.

Een totale reset, geschikt als je in een transitie zit van burnout, werk, levensverandering om diep te (her)ontdekken wie je bedoeld bent te zijn, en voluit te leven

Maximaal € 5555 en een glijdende schaalprijs

Jaar 1 van de Integrative Trauma Therapy Certification

Het eerste jaar van de Integrative Trauma Therapy Certification is diepgaand persoonlijk werk rondom Schaamte en Intimiteit, Angst en Vertrouwen, Hechting en verbinding en Dissociatie. Je leert in plaats van het ‘oplossen of fixen’ van patronen, diep aanwezig te blijven bij alle delen van jezelf.  Volledig in diep vertrouwen. Niet alleen tijdens de sessie, maar juist ook daarbuiten.

Leer om de meest effectieve tool te zijn en te gbruiken die er is: diep contact, vertrouwen en liefde voor alle kanten van je ZELF

€ 1111 per module of € 4000 voor allevier

Trauma Coaching 1:1

Hoeveel diep werk je ook doet aan je mindset, je overtuigingen, je blokkades. Zolang je Ziel niet genoeg ruimte inneemt, helpt het niet écht.

Leer hoe jouw Ziel zo sterk kan worden dat je trauma’s vanzelf oplossen. Pakket van 12 sessies.

€ 333 per sessie of € 3333 per serie van 12

 Sessies van 45 minuten per Zoom