Aanmelding voor 2024 is open

DIVINE WARRIOR

RETRAITE

Het is tijd om je toekomst te creëren vanuit wie je BENT in plaats van uit wat je ooit in je verleden hebt meegemaakt!

Ben jij er klaar voor om jezelf het leven cadeau te doen waarvoor jij hier op deze aarde geboren bent?

Kom naar de Divine Warrior Retraite!

26 Oktober – 2 November 2024

   

Ben je er klaar voor om helemaal te leven vanuit je authentieke echte ik, zonder maskers, zonder compromissen en ECHT jouw leven te omarmen zoals alleen JIJ het in dit leven wilt en kunt (in plaats van je valse angstmaskers van je eerdere verwondingen)?

Ben je er klaar voor om niet zozeer ‘doelen te stellen’ maar werkelijk van binnenuit, IN het moment te leven, wetend dat jij telkens NU een antwoord geeft op het leven WAT dat ook op je bord gooit?

Zonder dat je aansluiting verliest met mensen om je heen. Sterker nog. Terwijl je de diepe verbinding maakt of herstelt die je zo graag wilt.

Ben jij klaar voor een Leven vanuit diepe verbinding zowel met jezelf als met je geliefden en met de wereld om je heen?

Hoi, ik ben Suze Maclaine Pont, internationaal erkend Traumatherapeut, Business Coach en pionier in de wereld van authentiek leven, ondernemen, geld verdienen en werken zonder compromissen.

Ik geloof dat dat wat je KOMT DOEN in de wereld een heilig, door je ziel gedreven proces is dat eenvoudig en authentiek blijkt te zijn.

Ik ben het levende bewijs dat je makkelijk geld kunt verdienen en impact kunt hebben door te doen wat JIJ leuk en belangrijk vindt.

Dat je al je angsten en blokkades uit het verleden kunt opruimen, een stroom van liefde kunt oproepen in je leven zelfs als je donkere perioden hebt gekend en je voluit mee kunt doen in verbinding met het leven en de mensen om je heen.

En daar hoef je niet 80 uur per week voor te werken, daar hoef je niet je relaties of kinderen (of wat dan ook in je leven) voor op te offeren. En dat gaat niet gepaard met angst.

We leren van jongs af aan dat we ‘doelen moeten stellen’. Dat we ‘ergens voor moeten gaan’, en als dat bereikt is, DAN is er een beloning.

Maar….. wat dan als je geen doelen hebt, of je er al zo lang achteraan rent dat je werkelijk niet meer weet HOE dan?

Of als leven in het algemeen angstig voelt, verbinding met anderen soms lastig is. Als je je vaak een vreemde voelt in deze wereld, terwijl je ook weet dat je veel te brengen hebt.

 

Het offer is gewoon te groot. Het moet eenvoudiger kunnen!

Het probleem is dat we eenvoudig nooit hebben geleerd hoe doelen stellen en een visie voor ons leven creëren echt WERKT.

We stellen wel doelen, maar zijn dat de doelen die JIJ echt wilt?

Zijn het ECHT de dingen die een leven creëren dat klopt bij jou, of zijn ze gebaseerd op je herinneringen en pijn uit het verleden? 

We leren van jongs af aan dat andermans doelen (school, je ouders, mensen om ons heen) veel belangrijker zijn dan onze eigen interne doelen.

En je voelt je al zo anders. Dus om in verbinding te blijven leren we ons aan te passen aan de doelen van de mensen om ons heen.

We beginnen onze toekomst te creëren op basis van herinneringen uit ons verleden en richten ons op de wereld om ons heen in plaats van op onze eigen ziel en het leven dat wij hier komen creëren.

In de hoop dat we op deze manier succes bereiken, en van daaruit geluk. Je denkt misschien zelfs oprecht dat DAT is wat je wilt.

Maar het is ZO MOEILIJK! Vrede en diepe ontspanning is ver te zoeken in je leven. Je bent niet echt tevreden of vervuld met wat je bereikt.

Zelfs als je je doelen HAALT is er rusteloosheid, angst, spanning.

Je hebt er een mooi verhaal omheen en het ziet er allemaal prachtig uit van de buitenkant, maar wat JIJ echt wilt kan allerlei diepe en sons angstige gevoelens aanraken in je.

Angst om verbinding kwijt te raken.

Angst voor leegte.

Angst om alles kwijt te raken als je loslaat. 

 

Wat er mist in je leven is een proces waarmee je doelen stelt vanuit de visie van je Ziel.

Ja, die visie die je angst aanjaagt. Die visie waar jouw ego iets van vindt, niet gelooft en al helemaal niet graag wil omarmen. 

We KUNNEN geen vrijheid creëren door onszelf opzij te zetten en ‘ergens voor te vechten’. 

 

Wat we MOETEN doen is alle interne barrières die we tussen ons en vrijheid hebben geplaatst weghalen.

Alleen dan ontvouwt ons leven zich vanzelf. Niet vanuit ons verleden, maar vanuit wat onze ziel op deze aarde kwam DOEN.

Vanuit een visie van onze toekomst in plaats van herinneringen uit ons verleden. 

 

Het zit zo

We KUNNEN alleen maar dingen in ons leven creëren als we die ook voor ons kunnen zien. Als we er een werkelijke innerlijke ervaring over kunnen creëren. We MOETEN dus doelen stellen.

Alleen meestal stellen we die doelen vanuit onze ervaring in het verleden.

En dan kom je gaan stap verder…… omdat de strategien uit ons verleden ons hebben gebracht waar we vandaag zijn. Nergens anders!

Om NIEUWE dingen te creëren KUNNEN we niet de oude strategieën gebruiken.

Maar welke dan wel??

 

We zullen een nieuwe toekomst moeten gaan voorstellen waar we nog GEEN ervaring in hebben.

Waarvan we helemaal niets ‘zeker weten’ en al helemaal niet wat we moeten ‘doen’ om hem te creëren. We slaan een onbekend pad in.

En om dat te kunnen doen moeten we zekerheid in ONSZELF leren hebben.

 

Doelen zijn dan ook alleen maar richtpunten die meebewegen met de stappen die we zetten en de gebeurtenissen in ons leven.

Die stappen leer ik je zetten vanuit een zekerheid in JOU.

En zo, in die dans tussen wie we zijn en wat er om ons heen gebeurt, alsmaar onze eigen richting bepalend, creëren we ons leven.

 

Een levensvisie maken, doelen stellen hoeft niet eng, ingewikkeld of moeilijk te zijn.

In deze diepgaande retraite zal ik je meenemen op een reis van innerlijke verschuivingen en eenvoudige strategieën die je vermogen om wonderen te creëren en de stroom van het leven toe te laten, zullen activeren.

We zullen zo diep gaan dat het creëren van wat je opschrijft werkelijkheid GAAT worden.

Terwijl  je je geweldig voelt.

En geen twijfels hebt.

Geen maar.

Geen misschien.

Geen tenzij.

Alleen maar zekerheid.

Vertrouwen.

Purpose.

Liefde.

Passie. 

 

Zou jij in de gevangenis blijven als de deur wijd open stond?

MEESTERSCHAP OVER JE EIGEN LEVEN; WAT HET LEVEN OOK OP JE PAD GOOIT

WERKEN AAN IMPACT EN GROEI ZONDER COMPROMISSEN IN JE GEZONDHEID LEVEN OF GEZIN

DE WERELD ZIT NU OP JOU TE WACHTEN! DIT IS HET BESTE MONENT!

 

Voor wie is de Divine Warrior Retreat?

 

Ik werk met veelal hoogbegaafde, uitermate getalenteerde mannen en vrouwen, net als jij, die ongelooflijke gaven hebben en hier zijn om van deze wereld de mooiste plek te maken die we kunnen bedenken, door je werk en door wie je bent.

Het enige probleem is dat je op een bepaald niveau vast zit en bang bent.

Bang dat de overstap naar het volgende niveau gepaard gaat met opofferingen die je niet wilt maken, keuzes waar je de gevolgen niet van kunt overzien.

Bang dat je het misschien niet kunt.

Bang dat je er alleen voor komt te staan.

Bang dat je al zo vreemd bent en als je jezelf gaat laten zien alles en iedereen kwijt raakt.

Bang dat niemand echt in je geïnteresseerd is.

Bang dat je niet genoeg bent. Bang dat je alles kwijtraakt als je loslaat.

Bang om de veilige plek die je tot nu toe hebt opgebouwd te verlaten.

Je voelt je angstig, zonder dat je perse de reden weet.

Verlamd. 

Alsof je op een loopband rent en geen centimeter vooruit komt.

Misschien niet op alle gebieden van je leven.

Misschien gaat het op sommige fronten prima.

Maar als geheel voelt je leven meer alsof je hard aan het duwen bent dan dat je WEET hoe je je visie kunt omarmen en het LAAT ontstaan.

Zonder dat er vragen zijn. 

Je ziet anderen schijnbaar moeiteloos een leuk leven hebben, groeien in hun doelen, gelukkig zijn, snappen wat ze doen en waar ze heen gaan en vraagt je af welke magische formule zij hebben die jij niet hebt?!

Je weet dat ergens diep van binnen dat je VEEL te bieden hebt, je weet alleen niet hoe je je energie kunt richten.

Hoe jij je verhoudt tot anderen. Je stelt doelen, je pakt dingen aan, maar horen ze nou bij jou?

Het lijkt soms wel alsof je alsmaar bezig bent met achter iets aanrennen, waarvan je denkt: als ik DAT vast heb, dan snap ik het, dan kan ik het en lukt alles.

Maar NU.

NU voel je je stuurloos.

Je hebt alle cursussen gedaan, dus je bent ervan overtuigd dat je gewoon moet stoppen met klagen en beginnen met DOEN wat je WEET.

Maar…. wat als dat NIET het probleem was? Wat als er iets is dat je NIET weet dat je vasthoudt?

De gedachte dat je vastzit, anders bent, jouw manier niet begrepen wordt of dat je niet weet wat je echt wilt of hoe dan, haalt je naar beneden.

Zou het niet geweldig zijn als je wist dat je alles tot een groot succes kon maken zonder enige weerstand?

Dat je op een AUTHENTIEKE manier je ideeën moeiteloos kunt laten groeien en eenvoudig je leven kon leiden in verbinding met de mensen om je heen?

De Divine Warrior Retreat is de meest krachtige retraite op dit gebied, die je de innerlijke verschuivingen en eenvoudige strategieën zal geven die je nodig hebt om consequent flow te creëren en jezelf op elk niveau los te maken van de verwachtingen van anderen en je oude imprints.

We zullen een plek in jezelf creëren van diepe afstemming met wie je bent, zekerheid creëert in jezelf, en we verwijderen elke blokkade en maken vervolgens een plan heel precies afgestemd op JOU en dat gemakkelijk voelt.

Op alle gebieden van het leven. 

We gaan dat vervolgens niet ‘inplannen en najagen’, maar we leren je een manier waarop het zich zal ontvouwen in wisselwerking met het leven dat alsmaar in beweging is.

En we leren je hoe jij die zekerheid in jezelf diep kunt verankeren zodat je de verbinding met jezelf niet verliest terwijl je in de wereld rondloopt.

Ik wed dat je denkt: “Suze, hoe kun je dat doen in een retraite van een week?!”

Het is niet zomaar een retraite.

Het is meer te vergelijken met een veranderingstraject van een jaar.

Je bereikt in deze ene week dingen waar sommige mensen in een traject van een jaar nog niet eens komen.

Het kostte me 40 jaar om op het punt te komen waar we je in slechts 1 week zullen krijgen.

Mijn klanten staan altijd versteld van de waarde van deze retraite, vergeleken met de programma’s en begeleidingen waar ze tienduizend euro of meer aan hebben uitgegeven.

Het is LETTERLIJK het process dat mij van een suicidaal wrak bracht naar een authentiek, liefdevol, gedreven succesvolle vrouw, moeder en ondernemer bracht. 

Wil je een COMPLETE visie voor je Leven creeeren gebaseerd op enthousiasme voor je toekomst in plaats van angst en pijn uit je verleden?

Wil je dat al je intenties uitkomen, gewoon elke keer als jij iets uitzet dat het dan vanzelf werkt, zonder dat jij 'erachter aan' hoeft te duwen?

Vind je kiezen en richting geven aan je eigen levensstroom ingewikkeld en stel je het alsmaar uit tot…...?

Heb je het idee dat wat je ook plant of wilt, het leven alsmaar iets anders op je bord gooit en je nooit echt vrij bent om op JOUW manier dingen te doen?

Wil je gewoon dat het leven FIJN en plezierig is en je vol vertrouwen de toekomst instapt ook als je niet helemaal precies weet wat die inhoudt?

Wil je dat de mensen om je heen de steun worden die je nodig hebt in plaats van alsmaar bang te zijn dat je ze verliest?

Voel je je verward over wat je nou precies wilt bereiken, welk pad je loopt of wilt lopen, of heb je geen vertrouwen als het gaat om het uitbouwen van je bedrijf en hoe dat samenvalt met andere delen van je leven?

Wordt je soms gewoon overvallen door ingewikkelde gevoelens waardoor je je eigen weg alsmaar blokkeert?

Ben je burn out, meer voor anderen aan het leven dan voor jezelf, heb je moeite met aansluiting vinden bij anderen en hoe zij leven?

Aarzel dan niet en doe mee.

DE WERELD ZIT OP JOU TE WACHTEN!!

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Kom naar de Divine Warrior Retraite 26 Oktober - 2 November 2024

 Suze Maclaine Pont is de auteur van acht krachtige trainingen waar ze ondernemers leert hoe je je bedrijf kunt laten groeien vanuit wie JIJ bent.

Vanuit je eigen kracht, wat het leven ook op je bord gooit.  Niet door allerlei ‘trucjes’ of ‘recepten’ maar door je echte eigen kracht in te zetten als hefboom. De Divine Warrior is de Ultieme week waar ze induikt in die processen die Suze zelf gebruikt om alles in haar leven te creëren.

 

Klinkt dit als iets voor jou?

Zoals veel van de mensen met wie ik werk, heb je je waarschijnlijk gerealiseerd dat hoe jij in het leven staat, hoe gelukkig je bent en hoe je keuzes maakt in je leven en prioriteiten stelt, een essentieel onderdeel is van het creëren van een succesvol leven en het uitdragen van betekenisvol werk.

En dat emoties en weerstand je potentieel enorm beperken!

Je wilt dat wie je bent, wat je doet en hoe je leeft op één lijn liggen, je je talent kwijt kunt, de verkopen binnenstromen en je een diepe verbinding voelt met de mensen om je heen.

Maar wat je momenteel doet om dat te bereiken, werkt niet…

Kan jij je voorstellen dat je het gevoel vast te zitten, die hele weerstand en dat hele gevoel van geen vertrouwen te hebben, het constant aan jezelf twijfelen of geld uitgeven aan de volgende cursus om zou kunnen buigen naar interne steun?

 

Stel je voor dat je…

*je een Levens Visie creeert vanuit je Goddelijke Zelf, vanuit moeiteloze keuzes, zonder compromis, je impact groeit vanuit een plek van ruimte in jezelf, rust, overvloed, vervulling, zonder moeite, alleen maar diepe innerlijke vrede en verbinding

*al je emoties begrijpt en kunt plaatsen en leert hoe je ze niet hoeft te onderdrukken maar werkelijk weet wat ze betekenen en hoe je ermee om kunt gaan

*precies weet wat je moet doen als zelfsabotage of weerstand optreedt, niet door ertegen te vechten, maar door beste vrienden te worden met deze innerlijke delen

*je op één lijn met je ware missie op deze planeet voelt en precies weet hoe je het leven kunt bouwen dat past bij JOU

*een intern kompas hebt waarvan je WEET hoe het werkt!

Dit zijn de exacte resultaten van mezelf en mijn klanten die ooit net zoveel moeite hadden met plannen, keuzes maken en trouw zijn aan jezelf temidden van het leven als jij.

Wonderen bestaan, ook voor jou!

 

Dit is waar de Divine Warrior Retreat jouw leven en bedrijf kan veranderen, en jouw energie in slechts een week kan omtoveren van in rondjes draaien en gedreven door angst twijfel en onzekerheid naar helderheid, zekerheid, harmonie, doel en vreugde brengt!

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Wat is inbegrepen in deze retraite?

1 week met Suze Maclaine Pont in haar prive huis

De Divine Warrior Retreat is een volledig programma van 7 dagen waarin we de Divine Warrior in jou wakker maken.

De krijger die het Goddelijke in jou op deze aarde komt brengen.

We kijken naar alle levensgebieden en onderzoeken wat JIJ wilt daarin, wat de eerste stap is en wat je tegenhoudt.

We hebben allerlei speciale processen, meditaties en ervaringen om je diepste verlangen naar boven te toveren en om je weerstand om te toveren in je grootste steunbron.

Deze week word je dan ook op alle niveaus ondersteund: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel.

We verzorgen ALLES behalve je bed deze week en geven je een absolute TOP ervaring.

 

 

Inbegrepen:

● Een week volledig verzorgd met alle begeleiding van Suze en Jakko die je maar nodig hebt.

● Een privé kok die hier van ontbijt tot avondeten je hele proces optimaal ondersteunt

● Krachtige rituelen die jouw ware potentieel ontsluiten

● Krachtige processen om je weerstand naar boven te halen en om te toveren

● Eenvoudige processen waardoor je IN het dagelijks leven ook weet wat je moet doen als je vastloopt

● Een plan waarmee je naar huis gaat dat onomkeerbaar is.

● Een heleboel verassingen!!

Deelnemers van vorig jaar zeggen:

“dat het de meest krachtige week is geweest ooit in hun leven. De vrouw van een van de deelnemers kwam zelf langs om mij te bedanken dat ze haar man weer terug had na jaren ploeteren.”

“Ik ben er meer dan zeker van dat deze week jou op JOUW weg gaat brengen op een manier die je niet meer kwijtraakt!”

“Maar daar houdt het niet op – oh nee! We starten al twee weken van tevoren met oefeningen, voedingsadvies, een diepgaande voorbereidending, een Zoomsessie.”

 

Hoe zou het leven zijn als je….….

● 100% gelooft in jouw vermogen om je eigen leven helemaal in vrijheid vorm te geven?

● ultiem vertrouwen en zekerheid hebt dat wat je hier komt doen KLOPT en dat je in harmonie met de wereld kunt leven en gelukkig kunt zijn op JOUW manier?

● moeiteloosheid en gemak voelt in het leven in plaats van stress en zorgen?

● precies weet wat je moet doen om je volgende stap te bepalen elke keer dat je vastloopt of weerstand voelt, op een manier die je op JOUW pad brengt, dichter bij jezelf?

● je de grootste inspiratiebron wordt voor je geliefden en vrienden?

● je zekerheid in jezelf leert vinden?

 

In tegenstelling tot andere coachingstrajecten of cursussen die je hebt gevolgd, bestaat deze uit mijn unieke combinatie van diep traumawerk, krachtige activering, energie en eenvoudige beproefde strategieën die ik heb gebruikt om de wonderen in mijn eigen leven te laten ontluiken.

Tot vorig jaar gebruikte ik deze week alleen voor mijzelf en deelde ik het met niemand.

Maar geïnspireerd door de honderden mensen die mij de afgelopen jaren vroegen of ze nou eens MEE mochten op zo’n week ben ik vorig jaar begonnen met voor een heel klein intiem groepje de deur open te stellen.

Dit is mijn unieke benadering van leven en voor jezelf zorgen die je nergens anders zult vinden.

 

 

 

Heb je er al zin in? Ik ben zo enthousiast dat ik bijna niet kan wachten!

Wat is mijn investering?

Er is een maximum van 10 deelnemers, dus meld je op tijd aan voordat je plek door iemand anders is bezet!

Divine Warrior Aanmelding

€9999

€ 5555

Een week volledig verzorgd met alle begeleiding van Suze en Jakko die je maar nodig hebt.

● Een privé kok die hier van ontbijt tot avondeten je hele proces optimaal ondersteunt

● Krachtige rituelen die jouw ware potentieel ontsluiten

● Krachtige processen om je weerstand naar boven te halen en om te toveren

● Eenvoudige processen waardoor je IN het dagelijks leven ook weet wat je moet doen als je vastloopt

● Een plan waarmee je naar huis gaat dat onomkeerbaar is.

● Een heleboel verassingen!!

 

De knop hieronder stuurt je naar Suze’s agenda waar je een aanmelding met haar inboekt. 

 

Boek nu je plaats

we nemen binnen 24 uur contact met je op voor alle details

Suze is heel precies over wie aan deze retraite mee kan doen door de aard van het werk en de grootte van de groep. We nemen binnen 24 uur contact met je op om een persoonlijk gesprek te hebben en alle details door te nemen

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Frequently Asked Questions

Wat gebeurt er na mijn betaling?

Na je betaling nemen wij binnen 24 uur ocntact met je op over alle details en sturen we je een link om een persoonlijk gesprek te boeken met ons. 

Hoe laat start de retraite en is het mogelijk om eerder te komen?

The retraite start op Zaterdag om 6 uur s avonds. Het is mogelijk om (op eigen kosten) eerder te komen als er plek is in het hotel. 

Kan ik mijn man of kinderen meenemen?

Suze is een enorm voorstander van dit soort retraites amen met je partner doen en kinderen (boven de 14) meenemen als deelnemer.  Tijdens jullie gesprek kan je met haar overleggen wat het partnertarief is en welke opties er zijn voor deelname van kinderen en ook of het samen meedoen jullie juist gatahelpen of niet. 

Je kunt altijd zorgen dat je partner (op eigen kosten) bij jou slaapt zodat zij een prachtige vakantie hebben en jij niet alles thuis hoeft uit te leggen. 

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Ja. Natuurlijk. Beyalingsregelingen hebben extra kosten voor administratie, maar we kunnen altijd iets regelen dat werkt voor jou. Zo lang het hele bedrag op onze rekening staat voor aanvang van de training komen we er altijd uit tijdens ons gesprek. We verwachten wel een aanbetaling van ten minste 20% tijdens het aanmeldingsgesprek.