Team Suze

Suze Maclaine Pont

Suze Maclaine Pont

Founder, Life Coach & Trauma Therapeut

Het brein achter de visie en alles wat we doen.

Jakko

Jakko

Strategie Coach

Ik ben Jakko. Suze’s partner, haar rots in de branding en coach. Ik voer alle gesprekken tussen de programma’s door en ik ben altijd in de zaal tijdens trainingen

Annemiek

Annemiek

Customer Service

Ik ben Annemiek. Ik doe alles achter de schermen. Ik zorg ervoor dat alle communicatie, onboarding, logistiek en operations zaken goed lopen en blijven draaien.

Willemijn

Willemijn

Opleidings Cordinator

Ik werk voor Suze als opleidingscoordinator vanuit mijn huis in het prachtige Oostenrijk. Je zult mij vaak bij trainingen zien want ik kom veel in Nederland, waar ik ook vandaan kom, maar de bergen zijn mijn thuis.

Sophie

Sophie

Coach

Karmen

Karmen

Social Media & Marketing

Ik woon in Nederland sins 2019 maar kom oorspronkelijk uit Slowakije. Ik doe achter de schermen de uitvoering van alle Social Media & Marketing. Je ziet mij soms tijdens de trainingen ook als kok.

Amber

Amber

Communications

Benjamin

Benjamin

Video Editor

Ik ben Benjamin. Ik werk voor Suze als video editor. Je zult mij niet vaak zien, maar ik org er wel voor dat Suze en haar werk zichtbaarder zijn

Rosalie

Rosalie

Operations

Ik ben Rosalie. Ik werk voor Suze in de operations. Ik zorg dat Annemiek en Karmen alles hebben wat er nodig is om de processen in de back end goed te laten draaien. 

Jimmy

Jimmy

Assistent Trainer

Ik ben Jimmy. Ik ben een kruising tussen een Toller en een Friese Stabij. Ik ben DOL op mensen en vooral op knuffelen, maar lig vaak gewoon lekker in de zaal tot er iets gebeurt waar ik bij nodig ben.

Sam

Sam

Facebook Ads

I help Suze with the entire marketing strategy of which Facebook ads is a part. I am British and live in London. I am Facebook ads specialist and LOVE marketing in all forms and sorts.  

Nicola

Nicola

Tech Specialist

I am British and live in London and I deal with all things tech. From website to security, I keep everything online up and running!