Suze’s Team

Suze

Het brein achter de visie en alles wat we doen. 

 

Jakko

Ik ben Jakko. Suze’s partner, haar rots in de branding en coach. Ik voer alle gesprekken tussen de programma’s door en ik ben altijd in de zaal tijdens trainingen

Dorien

Ik ben Dorien. Ik doe alles achter de schermen. Ik zorg ervoor dat alle communicatie, onboarding, logistiek en operations zaken goed lopen en blijven draaien.

Willemijn

Ik ben Willemijn Oberhauser. Ik werk voor Suze als opleidingscoordinator vanuit mijn huis in het prachtige Oostenrijk. Je zult mij vaak bij trainingen zien want ik kom veel in Nederland, waar ik ook vandaan kom, maar de bergen zijn mijn thuis. 

 

Esther

Ik ben Esther. Ik werk voor Suze als coach. Mijn achtergrond is in de topsport en ik vind dan ook niets mooier dan mensen die hun potentie vervullen. Je vindt mij in de zaal tijdens events en vaak aan de telefoon met klanten. 

Karmen

Ik ben Karmen. Ik woon al 4 jaar in Nederland maar kom oorspronkelijk uit Slowakije. Ik doe achter de schermen de uitvoering van alle Social Media & Marketing. 

Je ziet mij soms tijdens de trainingen ook als kok.

Benjamin

Ik ben Benjamin. Ik werk voor Suze als video editor. Je zult mij niet vaak zien, maar ik org er wel voor dat Suze en haar werk zichtbaarder zijn. 

 

Rosalie

Ik ben Rosalie. Ik werk voor Suze in de operations. Ik zorg dat Dorien, Dianne en Karmen alles hebben wat er nodig is om de processen in de back end goed te laten draaien. 

Jimmy

Ik ben Jimmy. Ik ben bijna 1 jaar oud en een kruising tussen een Toller en een Friese Stabij. Ik ben DOL op mensen en vooral op knuffelen, maar lig vaak gewoon lekker in de zaal tot er iets gebeurt waar ik bij nodig ben. 

Sam

I am Sam. I help Suze with the entire marketing strategy of which Facebook ads is a part. I am British and live in London. I am Facebook ads specialist and LOVE marketing in all forms and sorts.  

Abbi

I am Abbi. I work closely together with Sam and implement the strategy where Facebook ads are concerned. I am British and also live in London. 

Nicola

I am Nicola. I am British and live in London and I deal with all things tech. From website to security, I keep eveyrhting online up and running!