Nieuwe Ontwikkelingen

De Laatste Eendaagse Retraite op 23 Februari 2024

Diepe oefeningen, heerlijk eten, fantastische mensen en waarin je ervaart hoe eenvoudig het kan als jij ‘gewoon jezelf’ bent.

Ervaar wat er mogelijk is als jouw Ziel de leiding neemt, zowel voor jou als je bedrijf, zodat JOUW BIJDRAGE aan de wereld hoorbaar en voelbaar is zonder dat je concessies doet.

Sabbat Aan de Keukentafel

Dialoog en afsluiting van de week met bijzondere persoonlijke gesprekken en ontmoeting en zalig eten. Een heel bijzonder ritueel dat een diepgaande verbinding en een punt van rust en dankbaarheid teweeg brengt in iedereen die erbij is.

Kies datum bij het afrekenen

Zondag met Suze

LIVE

Zondag met Suze, live in Voorst, een overgang om weer van het weekeinde de week in te gaan met frisse nieuwe schone energie. Aangekleed met muziek, een kop soep en diepgaande goede gesprekken over wie je bent en hoe je vanuit jezelf je werk kunt doen.

Kies datum bij het afrekenen

Voeding Aan de Keukentafel

Een avond met diepe inspiratie waarin we aan de hand van een thema een boek of film bespreken, een lezing hebben en dat thema helemaal uitdiepen door middel van een dialoog. Uiteraard met een rijkgevulde soep maaltijd en voedende geesten.

Kies datum bij het afrekenen