Aanmelding voor 2024 is open

BUSINESS

MIRACLES ACADEMY

Een bedrijf laten groeien zonder 80-urige werkweken, zonder je leven, waarden, relaties of kinderen in gevaar te brengen, is NIET wat we om ons heen zien als ‘manier waarop het werkt’ … daarom heb ik de Money Miracles Business Miracles Academy opgericht

Als je deze pagina leest, is de kans groot dat je een bedrijf hebt of een bedrijf start naast een loondienst baan waar je uit wilt stappen.

Je wilt echt groeien en een grotere impact maken in deze wereld met je EIGEN talenten en energie. Je hebt een doel. Je bent op een missie. Je hebt iets belangrijks bij te dragen en je wilt de vrijheid creëren om dat te doen zoals JIJ vindt dat het gedaan moet worden. Je bent ALL IN en bereid om te doen wat nodig is. Je zet al je wilskracht ervoor in. Volgt alle cursussen.

Maar…. De prijs die dit kost voor je gezondheid en persoonlijk leven is hoog. Te hoog. En jij weet het. Maar goed, als dit is wat succes vereist, dan ben je trots op je bereidheid om het te doen en te slagen. Je bent je bewust wat het je kost. Maar dat is maar een deel van het verhaal. Als je om je heen kijkt, zie je overal mensen die bereid zijn 80 uur per week te werken, en dat zijn gewoon de feiten. Dus.

Als dit moeilijk is, dan is dat precies wat het zal zijn. Je gaat er HELEMAAL voor.

Maar…. wat als het leven GEMAKKELIJK zou zijn? Wat als geld verdienen GEMAKKELIJK zou zijn? Wat als dit je NIET dichter bij je doelen brengt?

Wat als dit ‘hard werken’ eigenlijk het enige is dat je VAN je doelen AF HOUDT?

Hoi, ik ben Suze Maclaine Pont, internationaal erkend trauma therapeut, business coach en pionier in de wereld van authentiek leven, ondernemerschap, geld-mindset en het creëren van business vanuit het doel van je ziel zonder compromissen. 

Ik geloof dat wat je van plan bent te doen in deze wereld een heilig, door de ziel gedreven proces is dat eenvoudig en authentiek is. Ik ben het levende bewijs dat je gemakkelijk geld kunt verdienen en impact kunt maken door te doen waar JIJ van houdt en om geeft. Ik ben ook het levende bewijs dat je elke pijn uit je verleden kunt overwinnen. Als twintiger was ik suïcidaal, hechtte geen waarde aan mezelf en zag eerlijk gezegd geen uitweg. Ik leefde week na week, tijdens perioden van diepe depressie en angst. En ik heb het ALLEMAAL overwonnen. Ik ben het levende bewijs dat je al je angsten en blokkades uit het verleden kunt opruimen, dat je een stroom van liefde in je leven kunt oproepen (wat er ook gebeurt) en dat je volledig kunt deelnemen in verbinding met het leven en de mensen om je heen. En daar hoef je geen 80 uur per week voor te werken, daar hoef je niet voor je relaties of kinderen (of wat dan ook in je leven)op te offeren. En dat gaat niet gepaard met gevoelens van angst of leegte. 

 

Van jongs af aan wordt ons geleerd dat we ‘doelen moeten stellen’. Dat we ‘voor iets moeten gaan’, en als dat bereikt is, DAN is er een beloning. Maar….. wat als je na elk doel dat je bereikt OPNIEUW gaat hardlopen? Wat als je je gehaast, gestrest of angstig voelt en verbinding met anderen niet altijd vanzelfsprekend is? Wat als je altijd op de rand van een burn-out leeft? Als je twijfelt aan je doelen? Voel je je vaak een vreemde in deze wereld, terwijl je veel te brengen hebt?

 

De prijs is gewoon te hoog. Het moet makkelijker kunnen!

Ik weet dat dat moeilijk is om te horen. Vooral omdat je er al zo lang zo hard voor aan het gaan bent. Vooral omdat je NIEMAND een ‘gemakkelijke’ weg ziet nemen. Maar stop heel even en luister naar me. Wat als het makkelijk zou zijn? En wat als je met gemak jouw doelen niet alleen sneller zou bereiken, maar ook VEEL verder zou komen dan je ooit had gedacht? Ik ben hier om je te vertellen dat het leven GEMAKKELIJK hoort te zijn. Zakendoen hoort GEMAKKELIJK te zijn. Succes creëren hoort GEMAKKELIJK te zijn. Er zijn heel goede redenen om te denken dat het moeilijk moet zijn. Zeer overtuigend klinkende redenen. Maar dat maakt ze nog niet WAAR.

 

Feit is: er zijn een paar dingen die bijna geen enkele ondernemer echt begrijpt. Sommige dingen die je op het punt staat te ontdekken. Bepaalde dingen die de impact 10x groter maken DOOR minder te werken, minder te doen, voor je zelf te zorgen en daadwerkelijk jouw gezondheid en levensvervulling te VERBETEREN.

 

Eens: de gemakkelijke route is niet voor iedereen weggelegd. Je moet ALL INN zijn om zo volledig mogelijk in het leven te verschijnen. Niet ‘alleen maar om succes te creëren’, maar om ECHT je innerlijke ziel te omarmen, je roeping, het enige dat JIJ op deze planeet wilde bijdragen. Toegewijd aan het creëren van het meest vervulde leven dat je je maar kunt voorstellen, omdat het JOUW leven is. Jouw bijdrage. Op jouw voorwaarden. Met JOUW energie die het voedt. Toewijding van het soort dat momentum wil opbouwen door toegang te krijgen tot het beste succes- en ondersteuningssysteem dat ooit is ontworpen in de wereld van bedrijfstrainingen. Omdat jouw bijdrage BELANG IS. Niet alleen voor JOU. Maar voor de wereld die we samen creëren. De wereld waarin we willen leven! Het runnen van een succesvol bedrijf met impact vereist veel. Dat is waar. Maar ondanks wat iemand om je heen je vertelt of laat zien, vereist het GEEN opoffering. Integendeel. De opofferingen die je nu maakt om het succes te ‘krijgen’, in de hoop dat het succes je dan vrijheid zal brengen, houden je in ieder geval verder weg van je doelen…

 

Het probleem is dat we gewoon nooit hebben geleerd hoe het stellen van doelen en het creëren van een visie voor ons bedrijf ECHT werkt! We stellen wel doelen, maar zijn dat de doelen die JIJ echt wilt? Creëren ze ECHT je toekomstige jij, of zijn ze gebaseerd op herinneringen en pijn uit je verleden? 

We leren al op jonge leeftijd dat de doelen van andere mensen (school, ouders, mensen om ons heen) belangrijker zijn dan onze innerlijke doelen. En je bent al zo anders. Dus om verbonden te blijven, leren we onze doelen aan te passen aan de mensen om ons heen. We beginnen onze toekomst te creëren vanuit herinneringen aan ons verleden en externe focus in plaats van vanuit een visie op de toekomst van onze ware ziel. In de hoop dat we op deze manier succes behalen en geluk creëren. Je denkt zelfs dat je dat echt wilt. Behalve, het is ZO HARD! Rust en diepe ontspanning is moeilijk te vinden in je leven. Je bent niet echt tevreden met wat je bereikt. Zelfs wanneer je je doelen BEREIKT, is er rusteloosheid, angst, angst. Je hebt een mooi verhaal en van buiten ziet het er allemaal prima uit, maar wat JIJ diep van binnen wilt, kan bij jezelf allerlei angstige gevoelens oproepen. Angst om de verbinding te verliezen. Angst voor leegte. Angst om alles te verliezen als je loslaat. 

 

Wat ontbreekt in jouw bedrijf en het stellen van doelen is de ware visie van je ziel. Ja, de enge. Die ene visie die je ego moeilijk kan geloven en omarmen. 

We KUNNEN GEEN vrijheid creëren door onszelf opzij te zetten en ergens voor te ‘vechten’. 

 

Wat we MOETEN doen, is alle interne barrières verwijderen die we tussen onszelf en vrijheid hebben geplaatst. Dan ontvouwt ons leven zich vanzelf. Niet uit ons verleden, maar uit wat onze ziel hier kwam DOEN. Vanuit een visie op onze toekomst in plaats van vanuit de herinneringen aan ons verleden. 

 

Voordat je dit echter kunt bereiken, zijn de elementen die volgens mij de meeste ondernemers nodig hebben…

1). Een diep begrip van je persoonlijke zielsmissie in het leven

2). Diepe wortels om aanwezig en gefocust te kunnen blijven terwijl het leven je raakt

3). Zekerheid over wie je bent en waar je daadwerkelijk aan bijdraagt

4). Een diep begrip van geld en jouw relatie met geld en wat dat zegt over vrijheid

5). Een product ecosysteem waar klanten voor kiezen op basis van hun EIGEN energie, 

niet jouw ‘verkooptrucs’

6). De moed om te spelen en jouw energie als drijfveer te gebruiken – niet je wilskracht

7). Je boodschap vanuit de juiste plek in jezelf over brengen aan je doelgroep

8). De exact juiste gemeenschap van mensen om hen heen die WERKELIJK steunen

en niet alleen harder pushen.

 

 

In onze jaren dat we experts en ondernemers 4x hun bedrijf helpen, komt het bijna altijd neer op deze 8 elementen.

Als je eenmaal de sterke wortels en het energiesysteem hebt gecreëerd dat je bedrijf van brandstof voorziet, zullen er andere uitdagingen zijn, voorlopig is dit waar je bent. En dit is waar je vanaf dag 1 wilde zijn. Toch?

Je wilde nooit al het geld verdienen – alhoewel dat welkom is – je wilde de impact en de verandering. Je wilde nooit de rijke man zijn die iedereen minacht, je wilde gewoon JOUW stem creëren. Alle ‘grote doelen’ die je noemde hadden niets te maken met je hartenwens als je eerlijk bent. Het enige dat ze ooit waren, was een manier om ‘naar een plek te gaan waar je dacht dat je jezelf kon vertrouwen’. En ik neem ze niet van je af. Je hoeft niet te kiezen. Je mag alles hebben!

 

 

Maar er is 1 ding dat je moet weten:

 

 Geld is NIET het middel dat jou vertrouwen en zekerheid gaat brengen. Het is het resultaat van jouw eigen vertrouwen in je innerlijke krachten energie. 

HOW TO BE THE MASTER OF YOUR OWN DESTINY; WHATEVER LIFE THROWS ON YOUR PLATE!

HOW TO BUILD AND GROW YOUR BUSINESS WITHOUT COMPROMISING YOUR HEALTH, LIFE OR FAMILY

WHY THIS IS YOUR BEST MOMENT - THE WORLD IS WAITING FOR YOU RIGHT NOW

 

Voor wie is de Money Miracles Business Academy bedoeld? 

Ik werk met voornamelijk hoogbegaafde, extreem getalenteerde mannen en vrouwen, net als jij, die ongelooflijke gaven hebben en hier zijn om van deze wereld de mooiste plek te maken die je je kunt voorstellen, door je gaven, je werk en wie je diep van binnen bent. Het enige probleem is dat je op een bepaald niveau vastzit en bang bent om die visie volledig te creëren en te belichamen. Bang dat de overgang naar het volgende niveau offers met zich meebrengt die je niet wilt maken, keuzes waarvan je de gevolgen niet kunt overzien. Bang dat je het misschien niet kunt. Bang om alleen te zijn. Bang dat je al zo anders bent en als je jezelf gaat laten zien ben je alles en iedereen kwijt. Bang dat niemand echt geïnteresseerd is in de echte jij. Bang dat je niet genoeg bent. Bang om alles te verliezen als je loslaat. Bang om de veilige plek te verlaten die je tot nu toe hebt gebouwd. Je voelt je angstig, zonder per se de reden te weten. Verlamd. Op een hamsterwiel. Misschien niet op ALLE gebieden in het leven. Misschien zijn sommige ok. Maar je hele leven is meer iets waar je naartoe probeert te duwen dan dat je weet HOE je de visie moet omarmen en laat gebeuren, zonder dat er vragen worden gesteld. 

Je ziet ‘grote’ mensen moeiteloos een goed leven creëren, blij zijn, hun doelen bereiken, zich gelukkig voelen, begrijpen wat ze doen en waar ze naartoe gaan en zich afvragen welke magische formule zij hebben die jij niet hebt?!

Je weet ergens diep van binnen dat je VEEL MEER te bieden hebt, je weet alleen niet hoe je je energie moet concentreren. Hoe je met anderen omgaat. Je stelt doelen, je pakt dingen aan, en toch… voel je je op veel onderdelen van het leven de controle kwijt. Je hebt alle cursussen gedaan, dus je bent ervan overtuigd dat je moet stoppen met klagen en moet beginnen te DOEN wat je WEET. 

De kans is groot dat het volgende waar is…

*Je voelt een sterke passie voor wat je doet en je volgt alle ‘juiste’ mensen, denkend dat je door harder te werken en meer te pushen succes zult behalen

*Je bent op zoek naar het ‘perfecte recept’ dat ‘je ‘daar’ zodat je kunt genieten van het leven na het bereiken van de doelen

*Je denkt dat je gewoon een beter systeem nodig hebt

*Je denkt dat je weet wat je moet doen en gewoon harder of langer moet pushen

*Je gezondheid is niet zoals het zou moeten zijn, en als je eerlijk bent, brand je sneller op dan je wilt toegeven – maar hey, af en toe een vrije dag doet wonderen, toch?

*Je luistert naar te veel mensen en probeert het allemaal uit te voeren – je bent er trots op dat je je nog steeds kunt concentreren. Maar weet je eigenlijk wel wat je doet?

*Je voelt je niet “veilig” om op je eigen intuïtie te vertrouwen, omdat alle grote jongens het waarschijnlijk beter weten dan jij

*Je hebt het gevoel dat je alles zou kunnen verliezen als je je voet van het gaspedaal haalt…

*Je hebt zelfs het gevoel dat je ‘in een hamsterwiel’ zit, hoewel dat moeilijk toe te geven is…

 

Je overtuigt jezelf ervan dat het plan deze keer zal werken, maar hoe vaak heb je dat al gezegd? Je overtuigt jezelf ervan dat dit is wat nodig is. Dat je je hiermee onderscheidt van de ‘middelmatige’ ondernemers. Maar stiekem maak je je zorgen over je gezondheid…

Je overtuigt jezelf ervan dat je lancering deze keer zal lukken. Maar je houdt je bijbaan ‘voor het geval dat’… Toch weet je diep van binnen dat je WEET dat je het in je hebt.

Je hebt gewoon niet echt het gevoel dat je een bedrijf hebt. Nog. Maar je bent ermee bezig……. Is wat je tegen jezelf zegt. Van de buitenkant lijkt het alsof je je spullen voor elkaar hebt.

Voor jou voelt het alsof je gewoon probeert te doen wat alle ‘grote jongens’ je vertellen, niet echt zeker van iets behalve je eigen ambitie. En je vraagt ​​je soms af waarom mensen je zouden betalen.

Nog 1 jaar en het zou beter zijn om gewoon te blijven of een baan te krijgen.

Het punt is…

Je kent je potentieel.

Je kent de impact die jij voor jezelf en jouw gezin wilt creëren.

Je weet wat je kunt doen voor de wereld om je heen.

En je weet dat je hulp nodig hebt.

Je hebt de cursussen gekocht…

Je hebt geïnvesteerd in programma’s…

Je hebt de ‘goeroe’s’ vertrouwd…

En het heeft je gebracht waar je nu bent.

 

Dus je begint aan jezelf te twijfelen en duwt de stem van twijfel zo hard mogelijk naar beneden.

Als je die stem maar kwijt kunt, komt alles goed. Je zegt tegen jezelf….

 

 

Het probleem?

Je hebt JOUW plan nodig.

Je hebt JOUW businessmodel nodig.

Je hebt nodig wat voor JOU werkt.

Je wilt weer leren SPELEN

Je wilt weten wat je WERKELIJK tegenhoudt (geen geld, dat kan ik je verzekeren!!)

Je wilt JOU vertrouwen.

Je wilt je concentreren en weten waar je je tijd aan moet besteden.

Geen kant en klaar plan dat erop neerkomt dat je blind een ander volgt.

 

Je hebt GEEN idee wat je ECHT tegenhoudt! Als je dat deed, zou je je resultaten al HEBBEN!! Het is NIET de ‘tijd’ of ‘één recept’ dat jouw probleem is! Elke ondernemer en expert met wie we hebben gewerkt, heeft een andere reeks voordelen … Een andere persoonlijkheid … Een energie die anders is.

 

Het punt is: je bent naar deze wereld gekomen om JOUW bijdrage te leveren. En alleen JIJ weet wat dat betekent.

De afgelopen jaren hebben we meer dan 500 coaches, sprekers, consultants, genezers en ondernemers geholpen om winstgevend te worden en een grotere impact te maken zonder concessies te doen. Gebruikmakend van hun EIGEN energie en talenten. Met ons werk hadden we niet alleen impact op bedrijven, maar veel van onze klanten hadden betere relaties, werden betere ouders, minder stress, konden weer op vakantie en voelden zich eindelijk comfortabel en trots in hun vel.

Door MINDER te werken! Door te vertragen. Door zich ZELF te vertrouwen.

Om nog maar te zwijgen van de miljoenen levens die onderweg zijn getransformeerd door de impact die deze mensen hebben op hun eigen stammen, families en vrienden.

 

“Niets maakt mij gelukkiger dan de glans in iemands ogen als ze het licht gaan zien!”

Stop met twijfelen en doe mee.

DE WERELD ZIT OP JOU TE WACHTEN!!

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Doe mee met de Money Miracles Business Academy.

Suze Maclaine Pont is de auteur van acht krachtige trainingsseminars waar ze ondernemers leert hoe JIJ je bedrijf kunt laten groeien vanuit je ware kracht, waar je ook bent, wat het leven ook op je bord gooit. Niet door ‘trucjes’ of ‘recepten’ te gebruiken, maar door gebruik te maken van je EIGEN kernkracht. The Money Miracles Business Aacdemy is de ultieme Academy waarin ze in de processen duikt die ze zelf gebruikt om het bedrijf en het leven te creëren dat jij wilt!

 

 

Ik heb een aantal van de beste experts op elk denkbaar gebied begeleid.

Gezondheid en fitness…

Relaties…

Zakelijk advies…

Advocatuur…

Financiën…

Kunst…

Meditatie…

Fotografie en video…

Therapeuten…

Zelfs ORGASME!

 

Ik pretendeer niet alles te weten. Ik pretendeer niet een goeroe te zijn.

Er zijn zaken in het bedrijfsleven die ik als de palm van mijn hand ken. Verkoop, productcreatie, bedrijfsstrategie, conversie, technologieën … Ze zijn zakelijk mijn kopje thee.

Maar er zijn veel business coaches die je daarbij kunnen helpen.

 

Er zijn veel dingen over mensen die ik ook weet. Trauma’s, jeugd, familierelaties, ouderschap, harmonie en balans… Ze zijn mijn kopje thee ‘people wise’.

Maar er zijn veel life coaches die je daarbij kunnen helpen.

 

Mijn echte GOUD is dat ik zowel traumatherapeut als businesscoach ben. En ik heb het buitengewone vermogen om in een paar minuten vast te stellen waar je echt vastzit in het leven en hoe DAT je bedrijf beïnvloedt, en je te helpen de naald eruit te trekken waar het je stroom blokkeert.

 

Om de onbewuste patronen te zien die je ECHT tegenhouden. En om je te leren vertrouwen. Jouw. Zelf. En het bedrijf te creëeren dat JIJ bedoeld bent om te creëren. Door het aantal uren te werken dat je bedoeld was te werken (ik kan je verzekeren, niet 80 ;-). In harmonie met je leven, kinderen, relaties en waarden.

 

Mensen met wie ik werk, worden op ALLE terreinen van het leven beter.

 

Niet door zakelijke doelen te behalen en vervolgens te proberen ‘een leven te kopen’, maar door de persoon te worden waarvoor ze zijn geboren, en DAARNA op natuurlijke, gemakkelijke en snelle wijze hun impact te bereiken.

 

Het mooie is: je relatie met geld en met je bedrijf zullen me precies laten zien waar de pijn zit. We combineren traumatherapie met bedrijfscoaching. En leer je hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien door te vertragen. Vertragen tot het punt waarop je wordt versneld door de natuurlijke levenskracht.

 

We leren je niet om ‘pauze te nemen’ zodat je weer keihard kunt gaan pushen.

 

We leren je je eigen innerlijke harmonie te vinden en te versnellen zoals JIJ zou moeten doen. En we zijn er. Elke stap van de weg. Met wat het leven je ook brengt.

 

Daarom hebben we zo’n hoog slagingspercentage en werken we al meer dan 4 jaar met sommige klanten.

 

Dus hier is het ding: we realiseerden ons dat de meeste programma’s niet zo goed zijn als ze zouden kunnen zijn. We weten het, omdat … we hebben gewerkt met veel mensen die ze hebben gebouwd.

 

Honderden mensen hebben onze cursussen, trainingen en evenementen bezocht.

 

Ook heb ik de afgelopen 21 jaar als ondernemer 14 verschillende bedrijven opgezet en heb ik grote CEO’s van grote bedrijven en kleine startups gecoacht en getraind in verschillende bedrijven, sectoren en expertise.

 

We hebben alles geprobeerd, zelf of onze klanten zien proberen. We probeerden succes te creëren door hard te werken. We probeerden succes te creëren door ‘slim te zijn’. We hebben geprobeerd het juiste recept te volgen. Huur de juiste coach in. Gebruik het juiste systeem. Investeer in het juiste gereedschap.

 

En elke keer heb ik gezien dat ECHTE doelen mensen volgen die in staat zijn om hun WARE zelf naar de tafel te brengen. Hun kernenergie. Hun ware ziel. En op basis daarvan hebben we iets gemaakt. Niet alleen in mijn eigen bedrijf. Maar met elke persoon waarmee ik de afgelopen 20 jaar heb samengewerkt. In alle sectoren waarin ik heb gewerkt.

 

Dat is uniek, impactvol en bespaart jou jaren – en tonnen frustraties en tranen – bij het opbouwen van jouw bedrijf.

 

Hoewel mijn 1-op-1-werk gericht is op het ondersteunen van bedrijven die de 6-cijferige grens overschrijden, wilden we een high-impact manier creëren om te werken met coaches, sprekers en experts die klaar zijn om te groeien en hun bedrijf uit te breiden en om HUN te leren gebruiken. energie.

 

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Dit is waarom we de Money Miracles Business Academy hebben gecreeerd.

  Het werkt als volgt… In onze programma’s werken we ZOWEL aan jouw bedrijf ALS jouw leven. Door aan deze twee tegelijk te werken, gedurende een VOLLEDIG jaar, creëren we verandering. Permanente verandering. Blijvende verandering. En ik kijk over je mee, waarschuw je voor je oude, goed geoefende patronen, keer op keer tijdens het HELE JAAR.

 

Zodat je WERKELIJK bouwt vanuit een plek van vrede, missie, gemak door te spelen en harmonie! We nemen je mee door het hele proces van het ontwikkelen van de wortels die je nodig hebt om je bedrijf vanuit de kern te laten groeien, wat het leven ook op je bord gooit. En we helpen je de bedrijfsprocessen te ontwikkelen die voor jou werken. Met zekerheid. Helderheid. Doel. Harmonie en passie. Zonder op te branden….

 

Laat me het volledige plaatje en alle stappen uitleggen:

1) Als we zien dat je goed bij je past, ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan de LIVE Money Miracles Driedaagse (verkocht voor € 2.222,-)

Dit is een diepgaande driedaagse training in Voorst op onze eigen Hoeve de Kempe waarbij we nemen je DIEP mee in het ontwikkelingsproces van je fundament.

*je ontdekt je missie en hoe je daar zekerheid over creeert in jezelf

*je ontdekt via diepgaande (trauma) processen wat je relatie met geld je vertelt over je de ruimte die je inneemt in het leven en hoe je die kunt veranderen

*we bouwen een fundament in jouw energie en hoe die je basis voor jouw bedrijf wordt

 

 

2) Je krijgt een half jaar lang toegang tot onze Maandelijkse Life Miracles dagen (€ 4.997)

Elke maand komen we samen voor een live dag om je verder te bouwen aan je fundament op elk denkbaar terrein van het leven. Samen met je mede Miracles-leden zodat we je op ALLE terreinen van het leven op het goede spoor kunnen houden en elke vraag kunnen beantwoorden die je hebt, terwijl je bovendien mensen leert kennen die je op deze reis tussendoor kunnen ondersteunen.

 

 

3) Je krijgt toegang tot onze Business Miracles retraite (verkocht voor € 9.997)

Business Miracles retraite is een transformerende week waarin we je hele bedrijf uitlijnen met je ziel. We hebben het over jouw bedrijf, je ideale klant, marketing, sales en systemen, maar in tegenstelling tot elke andere business training die je vindt kijken wij diepgaand naar JOUW relatie met al die dingen en zoeken we niet naar ‘wat werkt’ maar naar wat werkt voor JOU! 

Zowel de woorden en systemen als jouw eigen innerlijke weerstand en patronen komen zodanig aan bod dat je na deze week niet alleen precies ‘weet’ wat je moet doen, maar je bent ook op een plek in jezelf dat je het GAAT doen en het makkelijk is. Omdat het bij JOU past. 

 

4) Je krijgt een jaar lang toegang tot onze maandelijkse Business Miracles Implementation Dagen (€ 4.997)

Om te garanderen dat je elke cursus die we geven ook echt implementeert, heb je toegang tot een volledige Live Implementation dagen, elke maand, live in onze Hoeve de Kempe, waar we ons richten op de uitwerking en implementatie van jouw eigen energie in je bedrijf, marketing en leven. We noemen het ook wel eens liefkozend de ‘uithuilen en opnieuw beginnen groep’.

Een uitermate hechte groep van mensen die (letterlijk) voor elkaar door het vuur gaan en je helpen om je eigen ziel door je bedrijf heen te laten klinken op een makkelijke manier, die klanten zo enthousiast maakt dat alles stroomt.

 

 

 

5) Je zult ook ons ​​onboardingplan doorlopen, een 1-op-1 strategiegesprek met Jakko (€ 497), dat diep in je bedrijf duikt en ons in staat stelt precies te begrijpen wat je het komende jaar wilt creëren, zodat we precies weten hoe we je het beste kunnen helpen.

Dit – opgenomen per Zoom zodat je het terug kunt luisteren – en uiterst waardevolle gesprek stelt je in staat om alle lege plekken in te vullen en je vervolgens je gespecialiseerde actieplan te geven voor ons werk samen. Dit geeft je letterlijk toegang tot de beste strategie om vooruit te komen in jouw bedrijf, gebaseerd op alle expertise, kennis en ‘zien wat werkt’ van honderden ondernemers waarmee we hebben samengewerkt.

Het leuke van deze strategie is dat je in staat bent om gemakkelijk en snel PRECIES te doen wat met gemak zal werken en in je bedrijf zal stromen.

Niet proberen om erachter te komen “what’s next”. Maar eenvoudig analyseren en WETEN wat JOUW volgende stap is. 

 

 

Dit is al een waanzinnige hoeveelheid waarde. Maar we wilden hier niet stoppen.

 

De manier waarop we onze Money Miracles Business Academy hebben laten groeien tot HET BESTE programma dat je op de markt voor experts kunt vinden, is door het hele jaar naar onze leden te luisteren en middelen en ondersteuning toe te voegen wanneer ze die nodig hebben.

 

en

Daarom heb je door nu mee te doen ook toegang tot:

BONUS: Miracles Academy Private Community (€ 997)

Je maakt deel uit van een exclusieve community van Miracles Academy-leden die klaar staan ​​om je bij elke stap te ondersteunen. Omdat iedereen volledig geïnvesteerd is in het programma, zullen ze ook volledig geïnvesteerd worden in jouw succes.

BONUS: Vier 90 dagen planningssessies Calls (€ 1.997)

In de loop van het jaar krijg je elke 90 dagen een strategiegesprek met een van onze coaches die je zal helpen erachter te komen waar je focus voor de komende 90 dagen op moet liggen, stem je af op jouw doelen, wat die nodig hebben, help je bij het maken en invullen van een plan en je coacht volgt je voortgang.

 

 

 

Zoals je kunt zien…

We hebben aan alles gedacht. We hebben dit programma de afgelopen 5 jaar ontwikkeld en meer dan 100 mensen hebben zich al bij ons aangesloten en volledig toegewijd aan zichzelf en hun bedrijf.

 

Ze besloten ALL IN te gaan omdat ze begrepen dat dit DE ENIGE MANIER is om het te laten werken als je iets wilt creëren waar je trots op bent en dat impact heeft. 

 

Als je kijkt naar de waarde die je hier hebt, moet je meer dan € 25.704 uitgeven om al deze elementen afzonderlijk te kopen (wat mensen ECHT doen!)

 

Vandaag heeft u de mogelijkheid om te investeren vanaf 12 maandelijkse betalingen van € 888/maand (Als je besluit om alles volledig te betalen, betaal je slechts € 8.888) Dit is de laagste prijs die je ooit zult krijgen, en we zijn al aan het overwegen om de prijs voor de live Money Miracles Business Academy te verhogen naar € 9.999 doordat we de groepen exclusief en klein willen houden

We staan bekend onze prijzen te verhogen – dus wacht niet

Mensen hebben er spijt van dat ze dat hebben gedaan…

 

Wat is mijn investering?

The Money Miracles Business Academy heeft een maximum van 30 mensen die tegelijk in de groep zitten dus meld je nu aan voordat je te laat bent!

Business Miracles Academy

€ 25.704

€ 8.888

*exclusief BTW

*er is een maximum aantal deelnemers dus meld je snel aan voordat je plek weg is!

*Er is een maandelijkse betaalregeling mogelijk

De knop hieronder stuurt je naar een betaalpagina. Zodra wij jouw betaling binnen hebben krijg je binnen 24 uur een telefoontje van onze opleidingscoordinator voor een intake.

Zij stelt de groep zorgvuldig met de hand samen. Er zijn nog maar een paar plaatsen  beschikbaar in deze ronde…

Klaar voor Miracles?

 

Ja, ik wil Miracles!

Op je aanmelding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Met je betaling teken je voor goedkeuring

*All prices exclude 21% VAT

Frequently Asked Questions

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Nadat je je hebt aangemeld voor een gesprek, kijkt Suze of je in aanmerking komt. Dan zal zij persoonlijk met je bellen. via Zoom Als de Academy geschikt is voor beide, maak je de betaling in orde tijdens het gesprek en zal zij je inschrijven en je alles sturen wat je nodig hebt voor de retraite. 

 

Wanner begint de Academy?

De deuren van onze Academy openen tijdens de volgende driedaagse, 9-11 December 2021. Zodra je je eerste betaling hebt gedaan, is die driedaagse het eerste dat we doen: de Money Miracles Course.

Hier bouw je fundament op.

Het is een diepgaande training van drie dagen die je hele relatie met geld reset en een basis in je creëert van waaruit je interne weerstand je beste vriend wordt.

 

Daarna bespreek je met ons wanner het beste moment is voor de Business Miracles week, plannen we met je de strategie gesprekken en krijg je de data voor alle andere dagen.

Kan mijn business partner/vriend/partner ook meedoen met de Academy?

Suze is er een groot voorstander van om dit werk samen met je zakenpartners of echtgenoot te doen. Tijdens het gesprek kun je met haar het tarief voor partners bespreken en kijken of samen gaan jou je bedrijf ten goede komt.

De Academy heeft een strikt persoonlijk element, dus je aanmelding is niet overdraagbaar of deelbaar met iemand anders zonder extra kosten en met toestemming van Suze!

We delen zeer kwetsbaar diep traumawerk in de cursus, en het is ten strengste verboden om andere mensen onaangekondigd en zonder uitdrukkelijke toestemming in jouw plaats te sturen!

Is er een betalingsregeling?

Ja. Natuurlijk. Betalingsregelingen komen met extra adminstratiekosten, maar we kunnen samen bespreken wat past. Zo lang we je volledige betaling binnen hebben voordat je tijd bij ons klaar is kunnen we het bespreken tijdens onze call. We willen wel minimaal een aanbetaling van 10% bij aanmelding.

Wat gebeurt er als covid maatregelen roet in het eten gooien?

Covid hebben we mee te maken. Wij houden ons aan de regels van d eoverheid. Inmiddels hebben we daar wel heel veel ervaring mee. Testen aan de deur doen wij NIET. We laten wel alleen mensen binnen die gezond zijn. Daarnaast kunnen wij heel goed mensen via Zoom mee laten doen aan de live bijeenkomsten. Daar hebben we afghelopen twee jaar erg veel ervaring mee opgedaan en dat werkt uitstekend.

Covid kan bij jouw bedrijf ook veel om zeep helpen. Dat weten we. Dat doet het bij ons ook voortudrend. Suze kan kan je daar doorheen helpen. We wijzen je er wel op dat aanmelding voor de Academy een bindende overeenkomst is van twee kanten.

Wij commiteren ons aan jou helpen met alles wat er op je pad komt. Wij hebben geen geld terug regelingen door de persoonlijke aard en de tijdsinvestering van ons werk.