Als je een ondernemer, zelfstandige professional of kleine zelfstandige met een gezin bent die worstelt om financiele harmonie te realiseren… dan moedig ik je aan om erachter te komen waarom mijn driedaags seminar ‘Je Geld of Je Leven’ de beste, eenvoudigste, snelste en meest zekere stap is om het leven dat je werkelijk wilt te creeeren! Een leven vrij van compromis en offers…

Ontdek wat het precies is dat jij wilt in je leven zonder je bedrijf je gezin of je leven te offeren

Ontdek waar je nu precies staat en wat de eerstvolgende stap is

Creeer een helder pad naar je doelen - vanuit je eigen missie, zonder je financien gezin of je gezondheid te riskeren

Identificeer de obstakels onderweg naar echte HARMONIE in je leven zodat je nooit meer tegen je kinderen hoeft te gillen of ruzie hoeft te maken met de mensen waar je van houdt omdat het je 'allemaal even teveel is'

Leer om voor jezelf te kiezen - op een manier die jouw doel EN dat van je geliefden dient zonder dat je je talenten tekort doet of verstopt

Identificeer de onbewuste patronen rondom geld die je vasthouden waar je nu bent en leer hoe je ermee kunt dealen

Ontwerp een systeem dat ervoor zorgt dat je gaat implementeren vanuit JOUW MISSIE op JOUW MANIER - zonder angst of onzekerheid over tijd, geld en energie

Sta boven je leven, in controle, aanwezig en genietend van elke seconde!

Dus als je klaar bent om te beginnen, klik dan hieronder, kies je data, schrijf je in in en ontvang direct de GRATIS bonus cadeau’s en krijg de ALUMNI status en alle voordelen daarvan!

we spreken elkaar snel,

Suze Maclaine Pont, mastercoach and hoofd trainer ‘Unlock Your Life’

P.S. Mocht je net nu nog iets drukker zijn dan gewoonlijk, weet dan dat ik je de samenvatting eerst heb gegeven. Als je de rest wilt lezen, lees dan verder:

LEES DIT EERST

Voordat je deze online brief gaat lezen wil ik dat je je verdiept in de top 8 redenen waarom je je NIET vandaag zou inscrhijven voor het tweedaags seminar ‘Je Geld of Je Leven’.

De reden dat ik dat nu hier, van tevoren, doe is omdat ik jouw Weerstand uit de weg wilt halen zodat je jezelf niet sabboteert door nu geen actie te nemen. Gebaseerd op mijn onderzoek en ervaring, volgen hier de 8 meest gegeven redenen voor Weerstand…

8 Meest Gegeven Redenen Waarom Je ‘s Werelds Meest Levensveranderende Programma naar Financiele Harmonie zou weerstaan

Weerstand Reden #1:

“Ik zou dit allemaal zelf moeten kunnen”

Suze’s Antwoord: Kijk, als je werkelijk in staat was om dit allemaal zelf te doen, dan had je dat zo langzamerhand allang voor elkaar! In dit seminar werken we aan helderheid en aan jouw prioriteiten. En zelfs als je denkt dat je weet wat je prioriteiten zijn, weet dan dat deze module in het programma voor meeste mensen de allergrootste eye opener is. Laten we eerlijk zijn: als je dit ECHT zou weten, zou je dan nog worstelen?

Ik neig ernaar te denken dat ik dit soort dingen zelf uit kan werken. Ik leer mensen over leiderschap, dus ik zou dit moeten weten. Het is mijn vak. Ik voelde desalniettemin dat ik een interventie nodig. Dit heeft me richting implementatie gebracht. Helderheid en innerlijke ruimte om te DOEN wat je WEET.

Lieke Thijssen

Leadership Trainer, Het Leiderschapshuis

Weerstand Reden #2:

“Ik ben niet in de juiste plek op dit moment, eerst moet er…….”

Suze’s Antwoord: Dit is precies het patroon dat je tot nu vast houdt. Dat weet je diep van binnen. Je mind probeert je te laten geloven dat je ‘het weet’, maar als dat werkelijk waar was, zou je dan niet allang je oplossing hebben gevonden?

Suze is mijn go-to person als ik focus verlies, innerlijke rust of de verbinding met mijzelf of mijn gezin. iedereen heeft dit soort steun nodig. In elk geval iedere ondernemer met een missie die zichzelf overstijgt.

Monique Ballering van der Laan

Human Resources, Recht door Zee

Weerstand Reden #3:

“Ik heb nu geen tijd. Ik heb zoveel op mijn bord, ik weet domweg niet wanneer ik adem moet halen, laat staan twee hele dagen uittrekken om aan mijzelf te werken!!”

Suze’s Antwoord: Ik snap het. Je zit vast. Maar, in alle eerlijkheid, als je echt wilt veranderen, dan moet je ergens beginnen. Het kost je echt maar twee dagen. Dat beloof ik. Als je die tijd er niet aan wilt besteden, dan heb je gelijk. Doe geen moeite. Maar als je serieus bent dat je iets anders wilt, ruim dan NU je agenda leeg (ik ben bloedserieus!)…..

Leren in Leiderschap is ‘in’ tegenwoordig. De manier waarop Suze dit tot leven wekt is uniek. Haar kwaliteit en persoonlijke stijl maken haar trainignen een unieke beleving ik raad iedereen deze reis van harte aan.

Irene Gerritzen

Consultant, De Mevrouwen

Weerstand Reden #4:

“Ik krijg nooit meer voor elkaar – ik werk nu al veel meer uren dan ik ooit had gewild – dus mijn financien veranderen nooit wat ik ook doe…”

Suze’s Antwoord: Je bent waarschijnlijk gewend om uren voor geld te ruilen en je weet niet hoe je een andere hefboom in je bedrijf kunt inbouwen. Misschien is dat de manier waarop je wilt blijven werken. Maar heb je je ooit gerealiseerd dat als je energie mist en focus, je nooit je tarief omhoog zult kunnen doen,laat staan effectief zijn in wat je doet? Je MOET voor jezelf zorgen. Niemand anders gaat dat voor je doen. En je gezin heeft je nodig.

Je denkt waarschijnlijk dat je financien je tegenhouden: niet genoeg werk, niet genoeg tijd. Maar denk je echt dat rijke mensen 24 uur per dag werken?

De waarheid is: je weet NIET wat je vasthoudt, en DAT is wat je vasthoudt. In dit seminar leer je precies wat er aan de hand is, hoe je dit kunt veranderen en hoe je een andere kant op kunt gaan bewegen zonder jezelf teoverbelasten.

Suze is met stip de meest eerlijke en gecomiteerde coach die ik ooit heb ontmoet, ontwapenend en professioneel. Met Suze werken garandeerd je inzicht in waar je groei zit.

Els Brouwer

Copy Writer, Els Brouwer

Weerstand Reden #5:

“In mijn vakgebied werkt het nu eenmaal zo, dat kan ik niet veranderen, ik zal er gewoon mee moeten leren leven …”

Suze’s Antwoord: Veel mensen laten de wereld ons vertellen hoe we wel en niet zouden moeten leven. Welke regels gelden en welke niet gelden. Zolang je gelukkig bent met die regels, is daar niets mis mee. Maar als je worstelt, weet dan dit: je ziet alleen maar om je heen wat je zelf voor waar gelooft. De seconde dat je iets anders gaat geloven over wat er mogelijk is, ga je ook allerlei mensen zien die hun leven daarnaar hebben ingericht.

In deze tweedaagse ga je leren hoe je de regels kunt buigen zodat je harmonie zonder compromis kutn afdwingen

The seminar gave me exactly what I was looking for: an acceleration to dive back into my business & personal growth. And above all an enhanced zest for life and ejoyment of my true talents.

The seminar brought me way more than I could have imagined it to. To speak in terms of Michelin: worth the journey!

Karin Raes

Leadership Consultant, Raes Management Consultancy

Weerstand Reden #6:

“Ik zie niet hoe ik dit voor elkaar kan krijgen wat je ook zegt…”

Suze’s Antwoord: In een ding heb je gelijk: niemand gata het werk voor je doen. Wat je je echte moet realiseren is dat je eenvoudigweg niet hebt geleerd hoe (tot nu toe).

Als je ook maar een beetje lijkt op de meeste mensen die dit programma volgen -en ik durf te wedden dat dat zo is als je nu nog aan het lezen bent- dan is wat je tot nu toe hebt geprobeerd zoiets als een cake proberen te bakken terwijl je een recept voor kippensoep gebruikt. Je voelt je teleurgestald omdat je de wereld ng steeds niet hebt kunnen laten proeven van je heerlijke cake. Ik bedoel, wees eerlijk: je hebt een recept, je hebt ingredienten, je doet je best, je hebt het xxxxx keer geprobeerd.

Zo langzamerhand voel je je uitgeput, leeg, je schaamt je, en misschien ben je zelfs wel boos en wanhopig.

In dit programma leer je het recept hoe je je ingredienten samenbrengt. In module 5 leer je hoe je JOUW plan maakt. JOUW recept. Dat leidt tot JOUW resultaten.

Suze is by far the most honest and comité coach I have ever met, disarming and professional. Working with Suze is a guarantee to insights on where your growth is

Els Brouwer

Copy Writer, Els Brouwer

Weerstand Reden #7:

“Ik denk niet dat het nodig is om te veranderen. Ik bedoel, compromissen horen gewoon bij deze fase…”

Suze’s Antwoord: Als je je compromissen en je leven fijn vindt, blijf er dan bij. Maar weet dat -hoewel iedereen om je heen een leven vol compromissen leeft – dat nog steeds niet aantoont dat dat de waarheid is. Ik leef zo niet. En ik ken honderden, duizenden mensen die dat niet doen.

Dus als je wilt, KAN je uit de ratrace stappen waar je in zit. En het is veel eenvoudiger dan je denkt. Maar je moet het wel WILLEN.

Suze is by far the most honest and comité coach I have ever met, disarming and professional. Working with Suze is a guarantee to insights on where your growth is

Els Brouwer

Copy Writer, Els Brouwer

Weerstand Reden #8:

“Zelfs als ik de eerdergenoemde 7 redene voor weerstand zou overwinnen, dan heb ik nog steeds niet het gevoel dat ik mijn inkomen zou kunnen verdubbelen of mijn rije tijd verdrievoudigen door ‘aleen maar’ mijn gedachte patronen te veranderen …”

Suze’s Antwoord: Bid dat je concurrenten dat ook zo voelen zodat je snel en moeiteloos je marktpositie kunt verbeteren. Ik meen het!

Suze is by far the most honest and comité coach I have ever met, disarming and professional. Working with Suze is a guarantee to insights on where your growth is

Els Brouwer

Copy Writer, Els Brouwer

Deze twee woorden zijn waarschijnlijk

Jouw grootste Bron van Weerstand

LAATSTE OPMERKING: Kijk, als je nog steeds weerstand voelt tegen mijn tweedaagse seminar Je Geld of Je Leven, dan is het misschien vanwege de meest zelf-ondermijnende en meest veraderlijke reden van allemaal.

Dit is dezelfde reden die ervoor zorgt dat je het Plezier, Geluk, Erkenning, Relaties, Zichtbaarheid, Leiderschap en Expertise waarvan je weet dat je het verdient en zou moeten hebben moet hebt … evenals alle andere menselijke deugden die je kunt bedenken.

Het is de ene reden die zijn kop opsteekt zodra je je iets nieuws voorneemt, iets nieuws wilt leren of als je jezelf probeert te dwingen iets te leren dat je allang weet. Je weet waar ik het over heb omdat je het dagelijks tegenkomt.

Kan je het twee woordige Monster raden waar ik het over heb?

Het is geen mens. Het is geen plaats. Het is niet eens een ding.

Het is een menselijke toestand die zijn kop opsteekt met de intentie om je te beschermen, maar in werkelijkheid je voortdurened berooft van alles wat je wilt bereieken, of erger, wat je hebt en hebt bereikt…

Ik heb het over je “Comfort Zone.”

I highly recommend Suze’s work if you want more in life and business!

Allan Kleynhans

motivational speaker, Allan Kleynhans international

Nu op dit moment – zelfs voor je bent begonnen mijn onderstaande brief te lezen – wil ik dat je je “Comfort Zone” voor de komende 10 minuten opzij zet. Weet je, mijn doel is hier niet om je gedachten te veranderen over hoe je een goed leven kunt leiden, of iets anders.

Mijn enige doel vandaag – nu, hier, op dit moment – is om je mind te openen zodat de kwelling van je beslissingsproces zo intens wordt dat de enige mogelijkheid die je hebt is om door je Comfort Zone heen te duwen. Zora je klaar bent met het lezen van deze pagina mag je zolang en zo vaak terug in je “Comfort Zone” als je prettig vindt.

I enjoyed Suze’s course enormously. I would recommend this course to anyone that is serious about growing into a better version of themselves while making their business work AND have fun!

Asia Dimitrova

Autism Expert, Asia Dimitrova

Dus als iets wat ik tot nu toe heb gezegd ook maar een beetje zinnig heeft geklonken, neem dan de moeite om de hele verdere brief te lezen. IAls je zover bent gekomen als dit, dan is de enige reden om werstand te hebben tegen mijn programma de angst dat het WEL zou kunnen werken.

Ik raad maar … maar hoe dan ook … klaar of niet, hier gaan we!

Van het bureau van

Kokstraat 18

7211 AP Eefde

The Netherlands

Datum: 17 Maart, 2017

Re: Je Geld of Je Leven™ Seminar

Beste Collega,

Stel je eens voor: 3 jaar na vandaag

Een prachtige dinsdagmiddag in Juni. Je bent op het strand, je geliefde aan je zijde. Jullie kijken naar het breken van de de golven. Een paar boten aan de horizon. Je kinderen lachen en spelen. Ze bouwen zandkastelen, rennen in en uit het water. Je wordt omringd met heerlijk eten en drinken. Je beste vrienden komen over een paar uur. Jullie gaan met elkaar zeilen en eten en drinken in een prachtige baai. Zwemmen. Lachen. Gitaar spelen.

En weet je wat? Dit is geen vakantie! Dit is een gewone dinsdagmiddag. Dit is JOUW LEVEN!

Je hebt genoeg geld op de bank. Meer geld komt voortdurend binnen, of je er nu zorgen over maakt of niet. Je bedrijf groeit consequent zonder dat jij er de hele tijd mee bezig bent.

Je hebt een team om je heen geboewd van mensen die voelen als familie. Een groep mensen met dezelfde houding, die allemaal iets groters dienen, net als jij. En ondanks dat je samen werkt, en bloedserieus bent over resultaat halen, heb je meer plezier dan je in welk moment van je leven dan ook ooit hebt gehad!

Je hebt een systeem gebouwd dat geld genereert terwijl jij werkt aan je persoonlijke groei, vrijheid, zelf zorg. Terwijl je op het strand zit en speelt met je kinderen. En geniet van je LEVEN!

Je bent Tapped in. Tuned in. Turned on. In alignment.

De Flow van het Leven neemt je mee op een zalige reis! De extatische reis van leven vanuit Harmonie, Purpose and Plezier waar je nu inzit, in plaats van Stress, Druk en Angst!

Mijn grootste angst was dat als er iets mis zou gaan, mijn leven in duizend stujes uit elkaar zou vallen. Ik zat vast en was doodsbang om te bewegen.

Het werken met Suze heeft me in laten zien dat ik weer kan spelen. Ik weet waar ik sta, hoe ik me kan verbinden hoe ik kan SPELEN en hoe ik kan WINNEN.

Ik raad iedereen die serieus meent dat hij zijn missie de wereld in wil krijgen aan om met haar te werken.

Nienke Spanauf

public speaking trainer, Text & Uitleg

Okay, laten we even een stapje terug doen van deze scene voor nu en laat me je een hele belangrijke vraag stellen. Wees 100% eerlijk met me (en met jezelf) … okay?

Hoe zou je je voelen als dit op een dag echt waar voor je werd? Hoe zou je je voelen als deze scene herhaaldelijk 3 dagen per week je normale leven was?

Hoe zou je je voelen als dit 15 keer per maand was … en dan hetzelfde, maand na maand na maand?

Denk je dat dat mogelijk is, of vraag je je nog steeds af of het allemaal gebakken lucht is? Ik heb geen idee wat je nu denkt, maar ik wil je iets vragen dat een beetje persoonlijk maar superbelangrijk is.

Ben je er klaar voor? 

Okay … hier komt ie:

Mijn grootste angst was dat als er iets mis zou gaan, mijn leven in duizend stujes uit elkaar zou vallen. Ik zat vast en was doodsbang om te bewegen.

Het werken met Suze heeft me in laten zien dat ik weer kan spelen. Ik weet waar ik sta, hoe ik me kan verbinden hoe ik kan SPELEN en hoe ik kan WINNEN.

Ik raad iedereen die serieus meent dat hij zijn missie de wereld in wil krijgen aan om met haar te werken.

Nienke Spanauf

public speaking trainer, Text & Uitleg

The R-factor Vraag

“Als we elkaar 3 jaar na vandaag zouden ontmoeten …wat zou er dan in die 3 jaar gebeurd

moeten zijn (zowel prive als zakelijk) voor jou om het gevoel te hebben dat je tevreden of zelfs

wild enthousiast bent over je groei en progressie? 

Nog belangrijker … welke van de 8 meest genoemde reden van weerstand (die je hierboven hebt gelezen) staat op dit moment tussen jou en het waarmaken van je droom in de komende 3 jaar?

Hoe zit dat een jaar na nu … of zelfs een maand na vandaag?

Mijn grootste angst was dat als er iets mis zou gaan, mijn leven in duizend stujes uit elkaar zou vallen. Ik zat vast en was doodsbang om te bewegen.

Het werken met Suze heeft me in laten zien dat ik weer kan spelen. Ik weet waar ik sta, hoe ik me kan verbinden hoe ik kan SPELEN en hoe ik kan WINNEN.

Ik raad iedereen die serieus meent dat hij zijn missie de wereld in wil krijgen aan om met haar te werken.

Nienke Spanauf

public speaking trainer, Text & Uitleg

Een tweede belangrijke vraag waarvan ik wil dat je er even bij stilstaat: Hoe zou het zijn als je jaarinkomen je kwartaalinkomen zou worden?

Ik schaam me ervoor om het toe te geven, maar Ik geloofde niet dat dat ooit mogelijk zou zijn voor mij terwijl ik ook een goede moeder was, en ik ben nu hard op weg om het waar te maken.

Wat een waanzinnige dag was dat, toen ik ontdekte dat ik er niet voor hoefde te VECHTEN! Ik herinner me nog goed dat ik in bed lag en me in elke cel van mijn lichaam besefte dat ik kon ontspannen. Dat mijn leven nooit een gevecht hoefde te zijn, en ik werkelijk kan genieten van geld verdienen met waar ik mij ook maar op wil focussen. Ik zal me die dag herinneren zolang ik leef…

Maar die dag was een slap aftreksel in vergelijking met de magie van het moment toen ik mij realiseerde dat het aankomend jaar gewoon waar gaat worden dat mijn jaarinkomen mijn maandinkomen gaat worden. 

Heb je enig idee wat er mogelijk wordt als je zoveel gaat verdienen? Als je mij kent (en ik hoop dat onze wegen vaak zullen kruisen) dan weet je wat er mogeljk wordt: de ‘gift van het Geven’.

Geniet jij er niet ongelofeljk van om dingen weg te geven zo vaak als je maar kunt? 

Het geld dat mijn rekening binnen stroomt als het gevolg van mijn eigen Financial Empowerment (en het creeeren van financiele harmonie) heeft me de financiele middelen geven om te geven, te geven en nog eens te GEVEN!

Mijn grootste angst was dat als er iets mis zou gaan, mijn leven in duizend stujes uit elkaar zou vallen. Ik zat vast en was doodsbang om te bewegen.

Het werken met Suze heeft me in laten zien dat ik weer kan spelen. Ik weet waar ik sta, hoe ik me kan verbinden hoe ik kan SPELEN en hoe ik kan WINNEN.

Ik raad iedereen die serieus meent dat hij zijn missie de wereld in wil krijgen aan om met haar te werken.

Nienke Spanauf

public speaking trainer, Text & Uitleg

Laten we mijn kinderen en mijn familie als voorbeeld nemen 🙂

Terwijl mijn Netto Waarde toeneemt als gevolg van het laten groeien van mijn bedrijf en het inspireren van mensen, krijg ik nu eindelijk de kans om onze kinderen de opleiding te geven waar ik altijd van droomde toen ze net geboren waren.

Zo lang ik leef, zullen we een deel van het jaar in een ander land en een andere cultuur wonen, en ons onderdompelen in de manier van leven daar. We zeilen over de wereled en laten het leven ECHT toe in al haar facetten. We halen de kinderen een paar weken uit school, huren een huis of gaan de zee op en geven ze thuisonderwijs gedurende die hele periode. Moet je je voorstellen hoe waardevol dat is, dat ze niet alleen ‘leren door theorie en internet’, maar echt WONEN in die plaatsen en beleven gedurende een deel van het jaar, elk jaar.

Er is geen schoolsysteem waar onze kinderen ooit kunnen leren wat ze leren door dit soort ervaringen. 

En dan mijn ouders. Ik kan spontaan tickets kopen om hen ergens heen te vliegen waar wij verblijven en samen met ons genieten van het leven en de kinderen.

Gedurende de jaren ben ik de tel kwijt geraakt hoeveel avonden we hebben doorgebracht met vrienden, mensen in ons team, terwijl we pizza bakken in de houtoven in onze tuin, varen op zee, wandelen in de natuur, pratend over het leven, hoe we onze doelen realiseren en hoe we de wereld samen een betere plek maken…

Zij verdienen deze cadeau’s en jij ook. En voordat ik maar doorratel en verder praat … laat me vertellen waarom ik je dit vertel…

Ik vertel je dit omdat als je ook maar enigszins op mij lijkt, de kwaliteit van jouw leven wordt bepaald door de kwaliteit van je relaties. 

En niets versnelt de groei van waardevolle relaties meer dan het Geluk van Geven.

Hier is het Probleem: Je moet eerst financiele middelen hebben om verantwoord te kunnen Geven.

Toch?

Tien jaar geleden wilde ik dit net zo graag als nu, maar ik had geen rode cent. Ik had niet eens voldoende geld om een fatsoenlijk cadeautje te kopen voor mijn moeders verjaardag!

Dat is vandaag een totaal ander verhaal. En ik kan in alle eerlijkheid zeggen, uit de grond van mijn hart, dat ik de code heb gekraakt om financieel vrij te worden omdat ik de code heb geraakt om financiele harminie te creeeren wat er ook gebeurt en wat er ook op mijn pad komt.

Frequently Asked Questions

Q: Hoe weet je dat dit ook voor mij gaat werken?

Het systeem dat ik heb gecreeerd in deze tweedaagse is het exacte systeem dat ik zelf heb gebruikt om keer op keer door de ruwe en heftige perioden in mijn leven heen te komen. Ik heb honderden mensen gecoacht om dit te gebruiken en uit deze groep heeft maar 1 geen resultaat gehaald.  Deze klant had hele heftige dingen op zijn bord en heeft er voor gekozen om wat hij leerde in het programma nooit te implementeren vanwege slechte timing. Ik weet dat het werkt uit mijn eigen ervaring. Ik heb het zien werken bij honderden anderen. Maar geloof mij niet zomaar.

Lees de testimonials. Ik geef je het laagste aanbod wat ik maar kan geven, OMDAT ik weet wat de voordelen zijn en ik WEET DAT JIJ IN DE ZAAL WILT ZIJN. DAT is waarom je dit idiote aanbod krijgt. Ik wil dat je dit DOET! Probeer het uit. Ik heb alle risico’s voor je weggenomen.

Q: Ik heb al ZOVEEL programma's gedaan, ik heb niet nog een nieuw programma nodig, ik heb RESULTAAT nodig!

Dat is precies wat ik ook denk. Meeste ondernemers studeren zich een ** in pogingen dingen te laten werken zonder ook maar enig tastbaar succes! Als dat klinkt als jij, dan ben je nu op de goede plek beland. Je hebt een ‘quick fix’ gezocht op alle verkeerde plekken.

Proberen je resultaten te veranderen zonder je interne strategie te veranderen is zoiets als proberen appels van een perenboom te plukken. Het gaat gewoon niet gebeuren. OOIT.

In dit seminar verander je je wortels. Je geloofs en overtuigingen systeem. Het hart van wat de vruchten maakt en voedt. Door de wortels te voeden zal een boom vrucht gaan dragen. Dat is hoe de natuur werkt. Het is een wet. En hij werkt. Altijd. Elke. Keer.

Je kunt eenvoudigweg niet meer fruit kweken door alle takken eraf te knippen….. klinkt gek he? Maar het is wat de meeste ondernemers doen! Dit programma gaat het mogelijk maken om dit anders te doen en je leven te veranderen. Gegarandeerd.

Q: Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt direct in een keer betalen of in 2 eenvoudige termijnen.

Q: Wat als ik meer tijd nodig heb?

Geen probleem!! Je neemt jouw plan mee naar huis en je leert de meest waanzinnige mensen kennen. Je wordt deel van een geheime FaceBook groep die ALLEEN open staat voor mijn studenten. Je kunt altijd terug grijpen op wat je hebt geleerd en in je eigen tijd er mee verder gaan.  

Sterker nog: als je eenmaal student bent geworden krijg je voortaan AL mijn programma’s voor half geld (de helft van de originele prijs waar ik ze voor aanbied) de rest van je leven! Je kunt dus telkens opnieuw komen. En opnieuw. En opnieuw. Zoals ik dat doe met mijn leraren.

Nog beter: we hebben altijd handjes nodig in ons team achter de schermen. Ik weet geen betere plek om te leren dan door mijn eigen leraren te dienen. Dus al mijn studenten zijn welkom om ons achter de schermen te komen helpen.

Q: Hoeveel tijd gaat dit progamma mij kosten?

Het programma duurt twee dagen en er is een bonus voor-traject dat bestaat uit 3 audio’s waarvan de langste 18 minuten duurt.

We starten vrijdag ochtend -deur opent om 9.00- en we eindigen zaterdag om 17.00

Ik noem doorgaans de eindtijd op vrijdag niet, ik houd ervan om daar wat ruimte in te bouwen. Maar normaal gesproken eindigen we rond 22.00.

Q: Hoe houd ik mijn partner betrokken?

Dit programma is ideaal om samen met je partner te doen. Ik raad dat sterk aan. Sterker nog: ik heb er een heel speciaal aanbod voor, omdat ik het zo belangrijk vind. Neem contact met me op en vraag ernaar. Het is het waard!!

Q: Kan ik vragen stellen tijdens het seminar?

Er is meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen gedurende het seminar.

Q: Wat wordt er precies behandeld in Je Geld of Je Leven?

We behandelen drie dingen:

1. Je talenten en gaven die jij de wereld te bieden hebt

2. Het leven zoals jij dat wilt leven en creeren zodat je vanuit HARMONIE je gaven kunt delen met de wereld

3. De onbewuste patronen (rondom geld) en overtuigingen die je saboteren en je plannen dwarsbomen

Q: Wat is het eerste dat ik zou moeten doen als ik heb geregistreerd?

Het eerste wat je moet doen nadat je je hebt aangemeld is VIEREN!! Ik meen het bloedserieus! Je hebt zojuist een enorme stap gezet naar vervulling en harmonie. Dat is een paar minuten feest waard!

Daarna: open je je inbox.

Maak een nieuwe map aan en noem hem: [! Unlock your life] met een ! en een spatie voor de woorden

zoek naar een email van suze@suzemaclainepont.com en maak een regel aan zodat je zeker weet dat alle mails van mij in die folder terecht komen. Op die manier houd je alles bij elkaar en kan je altijd opnieuw kijken zonder te hoeven zoeken.

Q: Is er ook mogelijkheid voor 1:1 coaching?

Dit seminar heeft een geheime FaceBook groep waar je toegang hebt tot mij. Als je meer nodig hebt dan kan je ook coaching of 1:1 sessies boeken door je programma te upgraden. In die 1:1 variant van het programma loods ik je door alle stappen heen in 5 intensieve -1:1- Skype sessies.

Als je daar interesse in hebt, naam dan  contact met mij op zodat we een ‘discovery call’ kunnen opzetten en kijken of het programma past bij wat jij wilt.

Q: Kan ik dit programma volgen als ik geen bedrijf heb of net begonnen ben?

Dit programma werkt voor iedereen die een stap wil zetten in het creeren van een nieuwe visie voor je leven.

Q: Wat is de 'geld terug garantie'?

Omdat het een LIVE event is met een echt onweerstaanbaar aanbod, is er geen geld terug garantie. Ik kan je in alle eerlijkheid zeggen: je zult je geld NOOIT meer terug zien. Maar…… je krijgt er zoveel voor terug dat ik er 100% zeker van ben dat het elke cent waard is.

Q: Hoe word ik affiliate partner?

Ik ben heel blij dat je het vraagt! Ik wil dat dit werk voor zoveel mogelijk mensen beschrikbaar is, en als je een interessante doelgroep hebt en dit porgamma wilt delen met hen, dan beloon ik je met een commissie fee van 20%, die ik uitbetaal zodra de ‘wettelijke wachtperiode’ van 14 dagen voorbij is. Stuur mij een email en we kijken of het past en ik laat je weten hoe een en ander werkt.

Dit seminar heeft me precies gegeven waar ik naar zocht: een versnelling om weer verder te gaan met mijn bedrijf en mijn persoonlijke groei. En boven alles heeft het mij weer levenslust gegeven en de kunst om van mijn ware talenten te genieten.

Het seminar heeft me meer gegeven dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Om in de termen van Michelin te spreken: de reis waard!

Karin Raes

Leadership Consultant, Raes Management Consultancy

Ik heb dit een keer gezegd, ik heb het duizenden keren gezegd: De principes die ik je leer in Je Geld of Je Leven zijn met stip de beste snelste en ENIGE manier om je verkopen te verhogen EN harmonie in je leven vanuit purpose en plezier te creeeren in plaats van stress, druk en angst.

Het is de ENIGE bewezen manier om je bedrijf te laten groeien zonder je gezin te offeren. Einde verhaal.

DAT is waarom ik zo vol vuur ben om je in het programma te krijgen. En wel NU. Ben je er klaat voor ombij mijn andere studenten aan te sluiten?

Ik zal ALLES eraan doen om je de geteste principes van ‘Empowering Financial Harmony’ te leren. Deze principes hebben een bewezen track record met honderden van mijn studenten) zodat ook jij herhaaldelijk en consistent …

… Innerlijke  Harmonie kunt creeren wat het leven ook op je pad gooit …

… Je inkomen kunt laten groeien zelfs als je klanten kring niet verandert …

… Kunt genieten van elke centimeter van het leven wat er ook gebeurt …

… Je persoonlijke rijkdom kunt versnellen en financiele vrijheid veel eerder kunt behalen …

… Kunt werken WAAR en HOE je ook maar wilt …

… Je talent en gaven aan de wereld kutn ontsluiten!

Je krijgt prive toegang tot deze en vele andere voordelen … alles door eenvoudig de kracht van je onbeuwste mind te ontsluiten en in lijn te brengen met wat je hart echt wil

5 Guaranties Voor Je aan het Programma Start

Vraag: Ga je werkelijk je “Comfort Zone” toestaan om de regie te voeren en de “Ideale Scene” die ik hierboven heb beschreven van je weg laten houden?

Click nu hier als je klaar bent om te starten met het Je Geld of Je Leven seminar en krijg toegang tot je volle potentie!

Ik zal je zeggen wat ik bereid ben te doen voordat ik je het hele verhaal vertel over wat je rkijgt in het seminar…

Mocht een van de redenen voor weerstand nog steeds stiekem om je aandacht bedelen en je tegenhouden om JA te zeggen tegen de kans die hier voor je neus ligt, dan geef ik je 5 garanties die ze een voor een stuk zullen slaan…

Okay, daar gaan we:

Angst om uit elkaar te groeien met mensen waar je van houdt: Je zult niet veranderen op een manier die jullie uit elkaar laat groeien. Sterker nog: ze zullen meer van je gaan houden en eerder meer naar elkaar toe groeien dan verde ruit elkaar. Maar mocht je je zorgen maken: reik dan uit. Ik wil dat je samen komt en ik heb een aanbod dat geen echtgenoot of partner heeft kunnen weigeren (tot nu toe..!)...

Angst voor Marketing en Sales: Zelfs als je nog nooit hebt geprobeerd te werken aan je bedrijf of iest hebt bestudeerd op dit gebied dan ga je de eerste en beste stappen leren hoe je een systeem kunt bouwen dat voor je gaat werken.

Angst om Autenticiteit te verliezen door te focusen op geld: Ok, dus tot hier toe heb je je klein gehouden en jezelf het verhaal verteld dat je 'recht wilt doen aan wie je bent' 'niet verkoperig wilt zijn' of 'authentiek wilt zijn'. Ik sanp dat. Maar in alle ernst: wie dien je met jezelf zo klein houden? De waarheid is: je bent bang voor succes. Bang om mensen kwijt te raken. Bang voor verandering. Dat is ok. Ik had dat ook. In dit programma leer ik je hoe je groot je impact in werkelijkheid zou kunnen zijn en wat je ware roeping is. En waarom je MOET antwoorden aan die roeping om ook maar een beetje authentiek te kunnen zijn...

Angst om controle te verliezen: niet weten hoe je los moet laten - altijd in controle willen zijn - is de begintoestand van bijna alle mensen in dit programma. Ik leer je hoe je hieruit kunt komen zonder je geld, je leven of je huwelijk te verliezen

Angst om te dealen met Geld: geloof het of niet, meeste mensen zijn absoluut doodsbang om te praten over geld. Zowel rijke als arme mensen. Het is geen alledaags onderwerp. We zullen je leren hoe je je comfortabel kutn voelen bij het onderwerp niet alleen om erover te praten, maar ook hoe het je kompas kan zijn voor groei op alle niveau's, mentaal, fysiek en spiritueel.

Ben je Klaar om de Eerst Stap naar Welvaart te Zetten?

Die eerste stap richting levenslange welvaart, geluk en financiele vrijheid is vaak de engste om te nemen — maar kijk er eens zo tegenaan:

Zodra je die eerste stap hebt gezet, is het enige dat je hoeft te doen te blijven lopen op het pad dat voor je is uitgelegd (en verlicht met de mooiste verstralers)–en voor je het weet vertel je anderen hoe fantastisch dit voor je werkt…en leer jij HEN alles wat je weet!

Dus, opnieuw, vraag ik je: Welke reden van weerstand houdt JOU tegen (of moet ik zeggen ‘berooft jou) van de levensstijl die je verdient en altijd al verdiende?

Als je alle weerstand hebt laten smelten, stap dan in, en ga aan de slag, want je bent maar 1 click verwijderd van alles veranderen aan je leven…

Hoe ik mijn leven heb omgedraaid in slechts 1 jaar

door Suze Maclaine Pont

In november 2005 werd mijn oudste zoon, Benjamin, geboren. Ik was tot dan toe altijd een hele succesvolle ondernemer geweest, en verdiende 4 keer zoveel als mijn vrienden. Hoewel ik mijzelf er als sinds maand 3 van de zwanderschap op had voorbereid om alleen voor mijn zoon te zorgen, was ik volledig gecommiteerd om geen enkel compromis toe te laten in mijn leven.

Ik had nooit compromissen gesloten, dus waarom zou ik dat nu wel doen?

Maar drie maanden later ontdekte ik op een uiterst pijnlijke manier dat het zo eenvoudig niet lag. Tot dan toe verdiende ik mijn geld met hele grote projecten, die 7 dagen per week mijn aandacht opeisten. Ik was nu slechts bereid 3 dagen te werken – en geen dag meer. Ik was gewend om 4/5 maanden per jaar op zee te ontsnappen en op te laden. Nu werd ik geconfornteerd met aan wal zijn 12 maanden achter elkaar. Niet eenvoudig.

Ik had het gevoel dat ik van alle hulpbronnen die ik tot dan toe had opgebouwd werd afgesneden, en ik had werkelijk geen antwoord. De mesen om mij heen waren in loondienst of getrouwd (ja, dat maakt een groot verschil, het spijt me…..alleenstaand moeder zijn is niet te vergelijken met ‘een heleboel in je eentje moeten doen’)

Ik werd geconfronteerd met het feit dat ik moest kiezen tudden ofwel de hoeveelheid kinderopvang of het inkomen waar we van leefden. Ik was niet bereid om die keuze te maken.

Ik commiteerde mij eraan een andere weg te vinden.

Ik probeerde alles dat ik kon verzinnen. Van het bestuderen van marketing, veranderen van werkveld, online werken, netwerkmarketing. En al deze dingen hielpen een beetje. Maar bij geen van allen veranderden mijn resultaat dramatisch. Terwijl ik wel een heleboel mensen ontmoetten waar dit wel bij gebeurde. Dus ik WIST dat het werkte, alleen ik wist niet HOE

Ik begon mijn leven binnenstebuiten te keren en te leren van alle perioden waar dingen wel goed gingen, te leren van andere mensen, nieuwe mensen bestuderen en langzaam maar zeker werkte ik mijzelf naar het pas waar ik nu op ben. Dit keer echt. Tenminste, dat dacht ik…..

Totdat ik -vijf jaar later- terug bij af was. Alleen, bijna gescheiden, gillend tegen mijn kinderen (inmiddels was nummer twee geboren) en ik snapte er werkelijk helemaal niets van. Laat staan hoe ik verder moest. DAT was toen ik eindelijk inzag: het waren niet mijn ‘omstandigheden’ of mijn ‘kennis’.

Het was IK

En hoewel het vreemd voelde, was het werkelijk het beste nieuws dat ik in JAREN had gehoord!! Omdat er EEN ding is dat ik werkelijk kan veranderen, en dat ben IK. Eindelijk kreeg ik hoop. Ik begon te implementeren. Mijzelf te bestuderen. Nieuwe overtuigingen te creeren. En opeens verschoof het een na het ander.

Binnen het bestek van 1 jaar keerde mijn leven om. MEGA SHIFT!

Precies op het punt waar ik bijna alle hoop verloor, vond ik mijzelf. Ik omarmde wat ik vond en begon vanaf daar. En WAT een steun ervoer ik toen! Vanaf dat punt is het leven me 100%gaan toelachen

Luister: Er is gewoon geen andere manier om vanuit harmonie, purpose en plezier te leven dan door je innerlijke weg te gaan. 

Ik daag je uit om het te proberen. Het gebeurt gewoon niet. 

De reden dat Financiele Harmonie zo goed werkt is dat we je leren om JOUW leven te creeren, precies zoals JIJ wilt, op JOUW manier…

Dus dit is mijn ‘call to action’ voor jou: Neem even de tijd om een helder beeld te schetsen voor jezelf hoe jij eigenlijk echt wilt leven – en stap nu in dat plaatje door op dit moment te handelen…

Dat is alles dat het van je vraagt…de rest is voor je uitgelegd op elke stap van de weg…

Hier Zijn Jouw GRATIS Bonus Cadeau’s

Als extra bonus naast dit twee daagse LIVE seminar, krijg je ook onbeperkte toegang tot het volgende BONUS pakket. Het bestaat onder meer uit:

1. GRATIS discovery sessie om erachter te komen in welk gebied van JOUW leven je het hardste je aandacht moet richten om je resultaat om te keren  {297 euro value}

2.GRATIS online tool om je Life Plan te maken en de resultaten netjes online op een plek bij elkaar te houden {497 euro value}

3.GRATIS follow up sessie een maand na afloop van de cursus {297 euro value}

4.GRATIS collectie van mijn podcast serie op mp3 om in je auto af te spelen {297 euro value}

5.GRATIS online pre-training die op zichzelf de hele toegang van de training waard is {997 euro value}

Als je mij kent, dan weet je dat je waarschijnlijk ook nog veel meer verassingen te wachten staan …

Je hebt geen excuus meer om niet te slagen met mijn mentoring programma, want ik laat je niet alleen zien hoe je je onbewuste patronen aanpakt, wat je echt wilt en hoe je dat kunt krijgen…je leert ook een hele groep mensen kennen die je de rest van je eigen weg gaan steunen via onze online Master Mind Group.

Ons Format voor jouw gemak en Meesterschap

Ik geloof er heilig in dat meedoen aan Je Geld of Je Leven de beste beslissing is die je kunt nemen voor je bedrijf, je gezin en je financiele vrijheid. Daarom heb ik de structuur van het programma eenvoudig gemaakt om te leren … en eenvoudig om aan mee te doen.

Dit is hoeveel ik van mijn studenten houd

Je krijgt Lifetime “Alumni” Toegang

Wat waarschijnlijk het meest uniek is aan het programma is de “Lifetime Alumni” status die ik al mijn studenten toeken.

Zodra je eenmaal een Empowering Financial Harmony™ Student bent, betaal je niet meer de volle prijs voor welke van mijn andere trainingen dan ook. Je krijgt ALTIJD al mijn programma’s tegen half geld (van de originele prijs)

Honderden van mijn Alumni Studenten voelen dat dit voordeel opzichzelf al de hele toegang voor het seminar waard is want ze vertellen me hoeveel ze leren in het vervolgen van mentorschap

Dus ik moedig je aan om te beslissen en je aan te melden door te klikken op de grote, vette “registratie knop” die je hier onderaan ziet 😉

Je Hebt Geen Enkel Excuus Meer

Dat is alles wat ik erover kan zeggen…de rest is voor je uitgelegd in elke stap van de weg…

Er is meer … omdat je ook beschermd bent door … mijn beroemde 100% Risk-Free WIN-LOSE Guarantee. Als je dit leest, dan weet je dat je er klaar voor bent…

Hier is Mijn Beroemde Win/Lose Guarantee

Voor dit LIVE seminar is er geen refund. Ik WIL dat je in de ruimte bent! Ik WIL dat je dit spel gaat winnen. En ik wil dat je VOLUIT MEE GAAT SPELEN.  Ik HAAT het om studenten te verliezen en ik zal er ALLES aan doen wat in mijn macht ligt om te zorgen dat je actie gaat nemen en het gaat DOEN!

Doe mee aan het jaarlijkse UYL Event

Dank dat je helemaal tot hier hebt gelezen! Er is nog 1 laatste punt dat ik graag met je wil delen terwijl je je beslissing neemt om je vandaag in te schrijven voor Je Geld of Je Leven … het heet het “Jaarlijkes EFH Event” (Empowering Financial Harmony)

Dit is een kleine workshop omgeving voor mensen die zich hebben toegelgd op leiderschap, leren en de levenstijl leven die ik gedurende de afgelopen jaren heb ontwikkeld.

Als student, ben je gerechtigd om naar dit prive event te komen, en ik hoop van harte dat het je lukt om te komen.

Ik zie het zelf als een “Seminar Paradiso” in zijn soort omdat er veel plezier, geluk en genoegen wordt gedeeld gedurende eeneneenhalve magische dag per jaar die jaarlijks plaatsvindt … rond mijn verjaardag in oktober.

Eerlijk gezegd, is dit het mooiste cadeau dat ik mijzelf kan geven en ik moedig jou aan om hetzelfde te doen met jouw studenten die je leert aan te trekken na het Je Geld of Je Leven programma.

Laten we dit afronden

Nu je al dit hebt gelezen, weet je dat het mogelijk is om een leven te leven vanuit Financiele Harmonie, je talenten te gebruiken en je gaven voluit in te zetten en gelukkig te zijn, zonder je gezin of je leven te offeren.  Jaar na jaar …

Hoe het voelt om in Financiele Harmonie te leven ? Er is maar 1 manier om daar achter te komen … het enige dat je hoeft te doen is … hier te clicken om NU te starten!

Als je een ondernemer, zelfstandige professional of kleine zelfstandige met een gezin bent die worstelt om financiele harmonie te realiseren… dan moedig ik je aan om erachter te komen waarom mijn tweedaags seminar ‘Je Geld of Je Leven’ de beste, eenvoudigste, snelste en meest zekere stap is om het leven dat je werkelijk wilt te creeeren! Een leven vrij van compromis en offers…

Ontdek wat het precies is dat jij wilt in je leven zonder je bedrijf je gezin of je leven te offeren

Ontdek waar je nu precies staat en wat de eerstvolgende stap is

Creeer een helder pad naar je doelen - vanuit je eigen missie, zonder je financien gezin of je gezondheid te riskeren

Identificeer de obstakels onderweg naar echte HARMONIE in je leven zodat je nooit meer tegen je kinderen hoeft te gillen of ruzie hoeft te maken met de mensen waar je van houdt omdat het je 'allemaal even teveel is'

Leer om voor jezelf te kiezen - op een manier die jouw doel EN dat van je geliefden dient zonder dat je je talenten tekort doet of verstopt

Identificeer de onbewuste patronen rondom geld die je vasthouden waar je nu bent en leer hoe je ermee kunt dealen

Ontwerp een systeem dat ervoor zorgt dat je gaat implementeren vanuit JOUW MISSIE op JOUW MANIER - zonder angst of onzekerheid over tijd, geld en energie

Sta boven je leven, in controle, aanwezig en genietend van elke seconde!

Dus als je klaar bent om te beginnen, ga dan direct door naar de volgende bladzijde, schrijf je in en ontvang direct de GRATIS bonus cadeau’s en krijg de ALUMNI status en alle voordelen daarvan!

we spreken elkaar snel,

Suze Maclaine Pont, mastercoach and hoofd trainer ‘Financial Harmony’