Hoe word je een   “Money Magnet’?

Ontsluit Jouw
Authentieke Kracht

Ontdek de drie geheimen die jouw overtuigingen over geld onthullen die jouw vrijheid tegenhouden!

30 AUGUSTUS | 10.00 (Amsterdam TIJD)

GRATIS | ONLINE ON ZOOM | 90 min

Hoe kan het dat de ene persoon moeiteloos alles heeft wat zijn hartje begeert en de ander zich kapot werkt en nooit echt voor elkaar krijgt wat hij of zij beoogt?

Doe mee met mijn GRATIS Masterclass en ontdek hoe jij een “Money Magnet” kunt worden!

We denken vaak dat er allerlei ‘voorwaarden’ zijn aan succes, geluk , rijkdom en vrijheid, en dat als we maar hard genoef ons best doen, onze bankrekening zal zorgen dat we dat voor elkaar krijgen.

We rekenen onszelf (en elkaar) af op het succes dat we ‘zien’, en we hebben allerlei gedachten en overtuigingen dat als we echt succesvol zijn, onze rekening dat zal laten zien.

Maar… wat als jouw bankrekening NIETS te maken heeft met jouw succes? Wat als jouw bankrekening niet zegt ‘heoveel je waard bent’, maar alleen maar iets zegt over hoeveel van jouw waarde nu in deze wereld terecht aan het komen is?

Wat als het veranderen van die bankrekening niet komt door ‘meer doen, harder werken’ of uberhaupt door je acties, maar eenvoudig beinvloed wordt door hoe je denkt en door je relatie met geld? 

Deze Masterclass leert je hoe je relatie met geld je precies laat zien hoe je overtuigingen je echte waarde in de weg zitten. Het is tijd om te stoppen met proberen ‘jezelf te verbeteren’ en om te ontdekken hoe je deze ‘gebreken’ kunt omzetten in echte kracht.

Het is tijd om te stoppen met de gaten in je bankrekening te dichten in de hoop dat je je beter gaat voelen, maar in plaats daarvan om te leren hoe je je echte waarde kunt leren omarmen en te leren hoe DAT jouw bankrekening kan repareren…

Key Takeaways

Bevrijd jezelf van Beperkende Overtuigingen – Je hoeft niet elk probleem op te lossen voordat je een betere geldstroom, plezier en succes kunt ervaren 

 

Ontdek wat jouw overtuigingen en emoties over en je relatie met geld voor invloed  hebben op jouw bankrekening en hoe je invloed terug kunt krijgen – hint: onze bankrekening beinvloedt niet ons gevoel, ons gevoel beïnvloedt onze bankrekening…

 

Ontdek wat er echt in de weg staat van jouw succes, vrijheid en geluk – hint: het is niet het geld… 

 

Omarm Transities met Vertrouwen – Navigeer door veranderingen in je business en je leven zonder je te verliezen in angst of zelftwijfel

 

Herdefinieer Uitstelgedrag – Verander je perspectief op afleidingen en uitstelgedrag, leer hoe ze je echt kunnen dienen als waardevolle bronnen in plaats het te zien als weerstand

 

Voel nooit meer schaamte over waar of wie je bent (of waar je staat, ook financieel), maar leer in plaats daarvan hoe je dit als kompas kunt inzetten zodat het gewoon informatie wordt waar je je koers op bepaalt

 

Ontdek de Wijsheid van jouw Ziel – leer hoe die innerlijke stemmen waarvan je nu denkt dat ze je tegenhouden, je beste adviseurs kunnen zijn die je naar jouw ware doel leiden

 

De Wereld zit op JOU te Wachten!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)


“Niets maakt mij gelukkiger dan de glans in iemands ogen als ze het licht zien!!”

Suze Maclaine Pont
Trauma Therapeut & Business Coach

MELD JE VANDAAG AAN

Ontsluit je potentieel, omarm jouw authentieke kracht en stap in het leven waar je op heb zitten wachten. Je bent NIET stuk – je staat klaar om tot bloei te komen!
Maximaal 50 deelnemers! Dus meld je nu aan voordat je plaats weg is!

Masterclass

GRATIS

Je krijgt live toegang tot deze Masterclass en je krijgt voorafgaand aan het event een serie emails om je gedachten alvast te inspireren en een quiz om jouw relatie met geld te ontdekken die je duidelijk zal maken waar jouw relatie met geld je laat zien waar jij je bedrijf, je gezin en je leven per ongeluk saboteert (deze emails druppelen geleidelijk na aanmelding in je inbox).

 


Ja, er komt een opname, maar Q&A is alleen maar live!

IK KAN NIET WACHTEN OM JE LIVE TE ZIEN!

Frequently Asked Questions

Komt er een replay?

Ja! We sturen de opname de dag na de Masterclass zodat je rustig kunt terugkijken op je eigen tempo. Weet wel dat de Q&A alleen maar live is, en Suze gaat diep in op alle vragen en neemt veel tijd daarvoor!

Hoe laat start het en hoe lang duurt de Masterclass?

De Masterclass start om 1 uur ‘s middags Amsterdam Time (GMT +1) , dat is 12 uur in Londen en 7 uur ‘sochtends in New York  en duurt ongeveer anderhalf uur, maar zou kunnen uitlopen als er veel goede vragen komen…! 

Kan ik de link delen met mijn vrienden?

Een aanmelding geldt voor 1 persoon. Als je meer mensen uit wilt nodigen, stuur ze dan alsjeblieft naar deze pagina: 

www.suzemaclainepont.com/webinar-money-magnet

Ik heb geen problemen op dit moment (mijn bedrijf loopt goed, ik heb geld genoeg en klanten zat) - hoe gaat dit mij helpen?

Deze Masterclass leert je veel meer dan de practische skills om ‘meer te krijgen’. Suze is traumatherapeut en leert je diepgaand over de skills hoe je omgaat met angst, onzekerheid, en misschien wel het allerbelangrijkste: hoe je omgaat met totaal onverwachte dingen die het leven zomaar op ons bord kan gooien. Vanuit je echte kracht, JOUW talenten, JOUW Ziel. Echte vrijheid. Onafhankelijk van ‘omstandigheden’.

Wat als ik vragen heb die jij niet behandeld?

Geen probleem! Neem contact met mij op – Stuur een email naar support@suzemaclainepont.com en ik kijk hoe we je kunnen helpen!