WARROM IK DOE WAT IK DOE

“Niets maakt mij gelukkiger dan de glans in iemands ogen als ze het licht zien.

— Suze Maclaine Pont, business mentor + trauma therapeut

What if you could build
your dream business without sacrificing your family
or financial security?

“What if you could build
your dream business without sacrificing your family or financial security?”

Are you compromising your own energy, talents and dreams because your family really needs you?

Are you holding off what you KNOW you should be doing because there is always something more urgent with kids, projects, your spouse or ‘life’?

Are you afraid of losing everything you built up if you were to answer your inner calling!

Hoi, mijn naam is Suze.
Ik ben business coach en trauma therapeut en ik werk internationaal met ondernemers om Financiele Harmonie creeeren.

Door mijn seminars, online academy en spreekbeurten op congressen en seminars leer ik mensen om uit de ‘overlevingsstand’ te komen en een leven van harmonie te omarmen, balans EN succes terwijl je je droombedrijf bouwt!

 “Ik startte mijn eerste bedrijf op mijn 25e”

Ik begon mijn carriere als scheepsbouwkundig ingenieur en ik leerde al vroeg dat ik van nature erg goed ben in het scheppen van een context waarin mensen hun echte talenten inzetten. Een context waarin mensen het gevoel hebben dat ze ertoe doen om wie ze zijn. Waarin ze heel efficient samenwerkten aan grote internationale projecten zonder gedoe en chaos die daar vaak bij komt kijken. Ik had het gevoel dat ik mijn missie had gevonden en ik startte mijn eerste bedrijf. 

Hoewel veel mensen om mij heen klaagden dat het moeilijk is om een bedrijf te starten kwam het mij eerlijk gezegd gewoon aanwaaien. Mijn bedrijf liep vanzelf, ik had 4/5 maanden per jaar vrij en ik verdiende bakken met geld. Omdat ik mijn eigen bedrijf had betekende het ook dat ik in staat was om dingen te leren die mij interesseerde zoals leiderschap, management, NLP, trauma werk, transactionele analyse en nog veel meer zodat ik mijzelf kon gieten in elke vorm die mijn hart maar wenste.

Ik voelde dat ik het perfecte recept had gecreëerd en ik maakte geen comprimissen. Totdat ik totaal onverwachts zwanger werd en alleenstaand moeder werd. Ik werd geconfronteerd met de vraag ‘ga ik mijn werk anders doen en minder verdienen, of ga ik concessies doen aan mijn kind en er niet echt voor hem zijn’. Beide waren geen optie. 

“Geld is NIET iets dat je dichter bij vrijheid of geluk gaat brengen. Je relatie met geld laat je precies zien hoe jij een relatie met het LEVEN hebt. “

Zodra je DAT begrijpt, kun je elk bedrijf bouwen en elke vrijheid en hoeveelheid geld creëren zonder compromissen.”

Het Keerpunt

Rond dezelfde tijd dat mijn kind werd geboren, leerde ik Jakko (die nu mijn man is) kennen. Hij maakte vanaf het begin duidelijk dat hij klaar stond om er voor mij te zijn, door dik en dun; maar omdat ik er zeker van was dat hij me uiteindelijk zou verlaten, was ik er niet klaar voor om hem volledig binnen te laten of hem toe te staan ​​me te helpen. Dus toen ik merkte dat ik overweldigd werd door alles wat komt kijken bij werkende moeder zijn en ik bovendien te maken had met een enorme schuld die alleen maar groeide, voelde ik me alleen en zonder controle.

Het ergste van alles was dat ik geen idee had wat er aan de hand was. Ik had mijn hele leven gestudeerd en geleerd. Toch had ik geen antwoorden. Ik probeerde de ‘economie’, de ‘fase’ of ‘de situatie’ waarin ik me bevond de schuld te geven, zoals iedereen om me heen zei… maar ik ontdekte dat het echte probleem IKZELF was. Meer specifiek, de patronen uit mijn kindertijd die ik had geleerd over hoe ik een relatie met het LEVEN creëerde.

Door dit inzicht veranderde mijn perspectief en kon ik mijn innerlijke kracht ontdekken en weer vertrouwen in mezelf vinden. Ik liet ook Jakko binnen, die me tijdens mijn reis ondersteunde en naast mij stond. Dat heeft gemaakt dat hij een van de belangrijkste coaches binnen mijn bedrijf is geworden.

Tijdens mijn reis, door alle ervaringen die ik had, ontwikkelde ik mijn eigen systeem; een die me uit de schulden haalde, een interne verschuiving creëerde en ervoor zorgde dat ik de financiële harmonie bereikte waar ik naar verlangde. Dat alles terwijl ik nog steeds mezelf ben en aanwezig ben bij mijn geliefden.

Dat systeem is het TEGENGESTELDE van wat andere ‘geldgoeroes’ leren. Wat ik ontdekte is dat geld niet de SLEUTEL TOT vrijheid is, maar vrijheid is de sleutel tot geld. Geld zal je NIET ‘kopen’ of kansen creëren.

De waarheid is: de manier waarop je een relatie met geld opbouwt, zal je leren hoe je een relatie met het leven creëert. Als je eenmaal begrijpt hoe DAT werkt, kun je alle vrijheid en geld creëren die je wilt. En jaag al je dromen na.

Een wereld vol volledig potentieel

Omdat ik diep begreep dat veel van mijn klanten met dezelfde blokkades en problemen werden geconfronteerd, besloot ik om mijn systeem met hen te gaan implementeren. De resultaten waren verbluffend!

Mijn plotselinge besef was, dat zodra je paradigma verschuift van ‘weten wat je moet doen’ naar ‘implementeren wat je weet’, succes en geld voor zichzelf gaan zorgen. Compromissen zijn dan niet meer nodig. Het klinkt eenvoudig, alleen… je MOET overschakelen van ‘er komen’ naar erop vertrouwen dat het zal volgen. Je MOET je overgeven aan je ziel. DAT is de reis waar ik mensen in meeneem. En het is de meest vervullende reis die je ooit zult maken. Als je de eerste stap durft te zetten!

Ik ben er volledig van overtuigd dat iedereen geld kan verdienen en een bedrijf kan runnen zonder op te offeren wie ze zijn en zonder hun grotere doel af te zwakken – en daarom is het mijn missie, bij het coachen van mensen, om een ​​wereld te creëren waarin iedereen naar zijn volle potentieel kan leven en harmonie kan hebben op alle niveaus van hun leven.

HERE’S THE MANTRA I LIVE BY

“Would you stay in prison if the doors were wide open?”

— spoken by the mystic poet Rumi

Book Suze As
A Speaker For
Your Next Event!

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate.

Check what's happening on the Podcast

Money management system

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about creating a money management system...

read more

Money blueprints

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about money blueprints. Do you...

read more

Managing Money

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about managing money. Do you...

read more
How to create a place where your income is steady

How to create a place where your income is steady

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about how to create a place where your...

How to create a place where your income is steady

How to work together with your money blueprint

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about how to work together with your money...

How to create a place where your income is steady

Money management system

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about creating a money management system...

How to create a place where your income is steady

Money blueprints

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about money blueprints. Do you...

How to create a place where your income is steady

How to create a place where your income is steady

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about how to create a place where your...

How to create a place where your income is steady

How to work together with your money blueprint

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about how to work together with your money...

How to create a place where your income is steady

Money management system

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about creating a money management system...

How to create a place where your income is steady

Money blueprints

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about money blueprints. Do you...

How to create a place where your income is steady

Managing Money

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about managing money. Do you...

How to create a place where your income is steady

What is success?

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. In this episode we will talk about the definition of...

How to create a place where your income is steady

Blueprint navigation

In this podcast we're talking about how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. A tip about how to navigate your blueprint. Do you want to...

How to create a place where your income is steady

Your contribution to the world

In this podcast we will share how to build your business without sacrificing your relationships, your family, your life or anything else that is important to you while growing your business. A tip about how to start contributing to the world. Do you want...

How to create a place where your income is steady

Why and how to break free and unlock your life

In this podcast, I go deep into where we get stuck around money, why and how to break free and unlock your life. Because if you came into this world to bring value, change, potential, then why not do it in a way that's also best for you? Let's create the...

De resultaten spreken voor zich…
luister naar wat deze mooie mensen zeggen over het werken met Suze

“Na een hele intense en verdrietige periode in mijn leven zocht ik versnelling in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik had daar een helpende hand bij nodig”

Drie dagen vol tijd en aandacht, een ware schatkist; zowel voor mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Zowel de warmte en professionele interventies van Suze als de andere mensen in de groep waren een geschenk.

Het seminar gaf me precies wat ik zocht: een versnelling om terug te duiken in mijn bedrijf & persoonlijke groei. En vooral een verhoogde levenslust en genieten van mijn ware talenten.

Het seminar heeft me veel meer gebracht dan ik had durven dromen. Om met Michelin te spreken: de reis waard!”

— Karin Raes, Management Consultant, Raes Management Consultancy

 

“Ik ben al 25 jaar ondernemer en heb veel diepgaande persoonlijke ontwikkeling gedaan de afgelopen 35 jaar…

 … maar het werken met Suze heeft me – voor het eerst in mijn leven – het inzicht gegeven wat vrijheid ECHT is, en dat ik echt alles kan kiezen wat ik wil.”

— Rob Punselie, ContentKings.nl

“De moeilijkste sale is waar je JOU aan JEZELF verkoopt.”

Zodra je GELOOFT in jezelf, je eigen transformatie en in d ewaarde van datgene wat je aanbiedt, is het MAKKELIJK om het te verspreiden.

—Suze Maclaine Pont, Business Mentor + Trauma Therapeut

You CAN build a successful business without having to sacrifice your Soul or your Life! I’ll show you how…

My signature 3 day live seminar has transformed thousands of lives. For the first time – in response to your requests – you can now experience the transformational effects of my program from the comfort of your own home. Want to know more?

DRIEDAAGSE JE GELD OF JE LEVEN

Het startpunt van al ons werk. Drie dagen waarin we diep je relatie met geld in duiken en alle weerstand die je in je hebt omzetten in een basis die VOOR je gaat werken in plaats van tegen je….

De wereld zit op jou te wachten!

Ontdek hoe jij je impact kunt vergroten, je geldstoom kunt activeren en je echte talenten in zet zonder je schrap te zetten. 

GRATIS MASTERCLASS

Bekijk onze gratis Masterclass en leer hoe je success creeert zonder 80 uur te werken.

JOUW bijdrage in het leven kan echt vanuit gemak, liefde en plezier worden verspreid.

Leer hoe je je impact vergroot zonder te hoeven kiezen tussen ‘Je Geld of Je Leven’

 

LIVE SPEAKING

Join me Live and see me as a speaker at one of these events or book me at your event and create an impact that resonates so deep your audience will never forget it!

WANT US TO CUSTOMIZE A MASTERCLASS FOR YOUR WHOLE ORGANISATION OR TEAM?

Request Info: support@suzemaclainepont.com

14 simple questions to ...

Activate your Money Flow

As a result you’ll receive my 30-page report + a video explaining your Money Flow Personality Type, your unique relationship with money.