JE GELD OF JE LEVEN

JA! Het is gelukt! Dank dat je meedoet!

Bekijk ondertussen, terwijl je wacht op de Masterclass, deze video en doe de drie kleine dingen die ik je daarin uitleg zodat je het meeste uit onze tijd samen zult halen.

Zondag 11 December 15:00 – 16:30 uur 

Financiele Harmonie is niet het resultaat van het behalen van onze doelen. Het is de manier waarop we ze HALEN!

In deze Masterclass leer ik je hoe jij het antwoord BENT. Niet het slachtoffer….zelfs niet als de wereld tot een complete stilstand kwam door een pandemie en je geen enkel ander antwoord ziet dan harder werken en jezelf op offeren. 

Er zijn drie kleine dingen die ik wil dat je NU METEEN doet:

KLIK HIER

en zet de link direct in je agenda

1. GA NAAR JE INBOX

en zet de link in je agenda

2. BEANTWOORD DE VRAGEN

en verzeker je ervan dat je krijgt wat jij nodig hebt!

3. RESERVEER JE PLAATS!

en ontspan tijdens de Masterclass

 

  1. Ga naar je inbox en check of je een email hebt ontvangen van mij met je logingegevens voor de Masterclass. Als hij niet in je inbox zit, kijk dan alstjeblieft in je SPAM folder. Zie je daar ook niets, stuur dan een email aan team@suzemaclainepont.com en we lossen het voor je op.
  2. Vul alsjeblieft onze drie vragen (5 minutes max) in en geef me jouw vragen in het formulier, zodat ik er voor kan zorgen dat je de antwoorden krijgt die je zoekt.
  3. Nog 1 ding: veel mensen willen na deze Masterclass verder werken met ons, want laten we wel wezen: ik kan je VEEL leren in 3 uur, maar niet ALLES wat ik weet…. dus als je SERIEUS bent over verandering creëeren, ga dan naar mijn agenda en boek een afspraak in mijn agenda zodat ik je kan helpen om je grootste obstakel te vinden en te kijken hoe ik je kan helpen. Ik heb maar een klein beetje van mijn tijd vrijgemaakt en deze plekken zullen zich snel opvullen tijdens de Masterclass, dus als je nu vast boekt kan je ontspannen en gewoon meedoen!

Ik beloof je: na de Masterclass zijn alle plekken bezet!

Dus scroll naar beneden en klik op de knop, boek je tijd met mij en laten we samen jouw toekomst gaan vieren!

1. GA NAAR JE INBOX

en zet de link in je agenda

2. BEANTWOORD DE VRAGEN

en verzeker je ervan dat je krijgt wat jij nodig hebt!

3. RESERVEER JE PLAATS!

en ontspan tijdens de Masterclass

Laten we even reëel zijn: een jaar geleden wisten we OOK niet hoe morgen eruit zou zien. De waarheid is: ELK moment kan er iets gebeuren wat de koers van alles kan wijzigen. Ik zeg dat al JAREN. En je hebt misschien gedacht: ja, nou ja, ok, maar ik weet hoe ik in controle kan blijven’, en je hebt jezelf gewoon nog iets verder onder druk gezet. Iets harder gewerkt. Iets meer geooferd. Iets harder geworden voor jezelf. En je was er trots op. 

We zijn DRUK. Maar nu, middenin dee pandemie crisis, zijn we niet zozeer druk, maar staan we onder druk. En hoe geef je antwoord op die druk op een manier die zorgt dat je GROEIT, en BLOEIT in plaats van uitdooft en burn out raakt?

De hele wereld is gevuld met angst, paniek, tegenstrijdigheid. Niemand weet waar we heen gaan. Iedereen probeert weer controle terug te krijgen. En welke rol speel jij hier nou in?

Er is een nieuwe wereld aan het ontstaan. Maar weet je, er zijn een HELEBOEL verschillende opties.  Dus hoe zorgen we er nou voor dat de wereld die ontstaat BETER is dan die we achter laten?

Nou, niet door ‘ze’ te laten beslissen voor ons, zoveel is zeker!

Maar ook niet door in ons eentje te proberen onszelf tienduizend slagen in de rondte te werken, alles op te offeren wat ons lief is en burn out te raken……… feit is: niet wat je DOET bepaalt het antwoord, maar wie je BENT. Je moet gaan bijdragen vanuit je WARE talent. En dat ga je ook doen. Want je was wijs genoeg om je te registreren voor deze Masterclass. 

Ik ben daar ZO ongelofelijk BLIJ om!!!! Want voor mij is 1 ding kristalhelder: de wereld heeft ons ALLEMAAL nodig! En JOU in ht bijzonder! Dus DANK JE, uit de grond van mijn hart!

 

Hier nog een keer de dingen waar we het over gaan hebben:

  1. wat zijn jouw WARE talenten en hoe kan je die inzetten zonder burn out te raken
  2. de ware oorzaak van succes als dat niet je burn out werken is….
  3. hoe je JOUW recept vindt in plaats van iets dat iemand anders heeft bedacht
  4. Hoe je luistert naar je intuïtie zonder woo-woo te zijn en werkelijk resultaten creëert vanuit die plek
  5. hoe je een crisis voor je laat werken
  6. hoe je oude patronen loslaat zonder alles te verliezen of de controle kwijt te raken
  7. hoe je succes creëert en je doelen bereikt vanuit overvloed in plaats van tekort, hard werken en alles opofferen

En nog VEEL en VEEL MAAR!!

Ik verheug me erop je daar te zien, alle liefs,

Suze

3. RESERVEER JE PLAATS!

en ontspan tijdens de Masterclass

De beschikbaarheid om rechtstreeks met mij te praten is HEEL ERG beperkt, dus reserveer NU je plek. Zodat je tijdens de Masterclass ontspannen mee kunt doen. 

 

Alle liefs, Suze