GENOEG IS GENOEG!

Start met authentiek en intuitief leven!

Wat als zelf-sabotage NIET ‘een slechte karakter trek’ was, maar diep geworteld in trauma van voor je 7 was?

90 Min Live Online Zoom Masterclass

Maandag 27 Maart, 15:00 – 16:30 (Nederlandse Tijd)

Suze Maclaine Pont leert je te stoppen met zelf sabotage, uitstelgedrag en lastige patronen en helpt je jouw eigen energie terug te vinden als basis om Harmonie te creëren in je werk en je leven

Meeste mensen denken dat ze maar twee opties hebben…

 

  1. Zichzelf half dood werken om je (financiele) doelen te halen – waarbij ze tijd voor hun gezin, hun gezondheid en hun geluk opofferen ‘omdat dat nou eenmaal erbij hoort’.
  2. Je dromen op te offeren of uit te stellen – ze leggen alvast een compromis en leven hun echte vrijheid niet, en denken dat er geen andere manier is om en tijd met je gezin door te brengen en impact te maken en succes te hebben

Maar er is nog een andere weg.

 

Doe mee met mijn live workshop waar je die ene skill leert die ELK mens NU nodig heeft om sterker uit een omslag te komen dan je erin ging.

CONTROLE over je (stiekeme) zelf sabotage patronen, je eigen economische lot en de impact die je hebt op de wereld die hieruit tevoorschijn komt ZONDER jezelf en je eigen kracht te ondermijnen, 80 uur per week te werken of je waarden, kinderen of leven op te offeren. 

PRECIES NU ben jij op de juiste plaats, wat er ook aan de hand is in de wereld om je heen.

Je doet niets fout. Er is iets dat jou tegenhoudt van voor je 7 was. Zodra je DAAR zicht op hebt kan het echt zo makkelijk als jij het hebben wilt! 

HOE JE MEESTER WORDT OVER JE EIGEN LOT; WAT HET LEVEN OOK OP JE BORD GOOIT!

HOE JE EEN LEVEN BOUWT EN GROEIT ZONDER COMPROMISSEN AAN JE GEZONDHEID, LEVEN OF GEZIN

WAAROM DIT HET BESTE MOMENT IS - DE WERELD ZIT OP JOU TE WACHTEN

 

 

Je zoekt waarschijnlijk naar het BESTE systeem dat er bestaat om je doelen te implementeren en te halen. Om impact te creëren. Je bent bereid om alles op alles te zetten. Bereid om alles te doen wat nodig is om het voor elkaar te krijgen.

Juist nu, middenin deze wereldwijde crisis ben je VASTBESLOTEN. Als je nu niet voluit gaat verlies je straks misschien alles wat je hebt opgebouwd. Dus je bent breid offers te brengen. Bereid desnoods twee baantjes te doen. Bereid om alle trainingen te volgen die je tegenkomt om de hefboom te creëren om die bergtop te bereiken. JE rust wel uit als je daar bent aangekomen. Zo zijn winnaars gewoon gemaakt. Toch? Deze crisis zal op jou geen vat hebben. Je bent beter dan dat.

En dat KLOPT.

Maar stiekem, diep van binnen, ben je je bewust dat de prijs hoog is…. te hoog als je echt eerljk bent. Ik ben niet de eerste die je vertelt dat het bereiken van je doelen nooit ten koste mag gaan van je gezondheid, relaties of je leven. Maar…. je hebt gewoon nog nooit iemand ontmoet die het op een andere manier doet. Dus, is dit dan niet gewoon wat het vraagt?

WAT ALS HET ANTWOORD OP DIE VRAAG NOU EENS NEE WAS?

Het probleem is dat niemand je ooit heeft laten zien hoe je je GROTE doelen kunt bereiken in 24 uur per week. Er zijn gewoon niet zoveel aantrekkelijke rolmodellen daarbuiten. Alles wat je ziet zijn mannen op podia die je vertellen dat het verschil tussen succes en geen succes is de mate waarin iemand bereid is meer te doen en er meer tijd in te steken.

Niet heel aantrekkelijk, maar hey, als dat is wat er nodig is, dan is dat wat jij gaat doen. Je bent er TROTS op dat je je doelen wilt halen. En je bent er bloedserieus over! GAME ON!

Maar heb je jezelf ooit dit gevraagd: zijn al die systemen en ‘recepten’ die je probeert te volgen wel in lijn met JOUW unieke talenten?

Ben je ECHT op je beste niveau aan het werken en JOUW talenten aan het inzetten? OF probeer je ‘ergens’ te komen in de hoop dat die plek jou vrijheid zal brengen?

Wat als er een eenvoudige manier was om je doelen te halen, of beter nog, te overstijgen, zonder zo hard te werken, en werkelijk van het proces te GENIETEN?

Je hebt niets anders nodig dan dat wat je hebt om impact te creëren, te dienen, je ECHTE levensdoelen te halen en een flow in je bankrekening te creëren.  Sterker nog: je kunt dit doen zonder jezelf op te offeren, je leven op te offeren of je waardes op te offeren.  En als er OOIT een tijd was waarin je kunt leren wat dit betekent en van je vraagt, dan is het NU. Wachten totdat ‘business as usual’ terugkomt is zinloos. Wat je in plaats daarvan zou moeten doen is jezelf deze vragen stellen:

;

Is mijn ware talent ECHT mijn bereidheid om hard te werken? Of probeer ik iets 'voor elkaar te krijgen' en negeer ik mijn werkelijke intuïtie?

;

Wat is de ECHTE oorzaak van succes als dat niet perse ontstaat door jezelf in een burn-out werken?

;

Als er dan niet 1 recept is dat voor iedereen werkt, hoe vind ik dan MIJN recept dat werkt voor MIJ?

;

Wat ZIJN mijn unieke talenten en hoe kan ik die inzetten en te gelde maken?

;

Hoe luister ik naar mijn intuitie als de wreld om mij heen in crisis mode is?

;

Hoe kies ik mijn eigen pad als iedereen om mij heen in overlevingsmodus is en het nit zo relevant lijkt op dit moment wat ik wil?

;

Hoe creëer ik een kans uit dit alles in plaats van een hel van keihard werken ?

;

Hoe zie ik kansen als alles om mij heen wordt stilgelegd?

;

Hoe kom ik op een plek waar de crisis VOOR mij gaat werken in plaats van tegen mij?

;

Hoe stuur ik af van wat de rest doet zonder de verbinding te verliezen met de mensen waar ik van houd?

;

Hoe laat ik oude patronen los zonder alles te verliezen?

;

Hoe kies ik mijn eigen pad zonder angst terwijl de economie op het punt van instorten staat?

Je BENT het antwoord. Niet het slachtoffer….. ondanks de staat waar de wereld zich in bevindt.

DE WERELD ZIT OP JOU TE WACHTEN!!

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Doe mee met de GRATIS Masterclass 'Klaar met Stiekeme Sabotage'

Suze Maclaine Pont is de auteur van 8 baanbrekende trainingen waarin ze mensen leert hoe JIJ je leven en werk kunt laten groeien vanuit jouw innerlijke kracht, wat het leven ook op je bord gooit, waar je ook bent. Niet door je ‘trucjes’ of ‘recepten’ te leren, maar door je EIGEN ware talent in te zetten en te gebruiken als hefboom.

Wat is mijn investering?

Maximum 30 deelnemers, dus registreer NU zodat jouw stoel niet door iemand anders bezet wordt!

Masterclass Live

27 Maart, 15:00 

GRATIS

Je ontvangt toegang tot de Masterclass inclusief  een serie emails om je op te warmen! (die komen na registratie vanzelf in je inbox)

Yes, ik ben erbij!

En ik kan niet wachten omopgewarmd te worden!
Er komt een replay, maar Q&A is alleen live!

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Frequently Asked Questions

Kan ik de masterclass terugkijken?

Tuurlijk! De dag na de Masterclass zullen we je een link naar de replay sturen zoat je het kan terugkijken op een moment dat het jou schikt. 

Als ik me inschrijf, kan ik dan de link delen met vrienden of kennissen?

Ja dat kan, stuur ze dan deze ink in een email of persoonlijk berichtje: 

https://www.suzemaclainepont.nl/livestream-geld-leven-sign-up

Ik heb geen problemen op dit moment (mijn bedrijf loopt goed, ik heb nog steeds genoeg geld en klanten) -- hoe gaat dit me helpen?

Deze Masterclass leert een een heleboel meer dan praktische bedrijfsinformatie. Suze is traumatherapeut en gaat met je de diepte in hoe om te gaan met angst, onzekerheid, maar vooral om te leren om te gaan wat het leven je voor de voeten werpt. Vanuit je kern, jouw talenten en vaardigheden, jouw leven. Ware vrijheid, los van ‘omstandigheden’. 

Wat als ik een vraag heb die hier niet beantwoord wordt?

Geen probleem! Stuur een email naar support@suzemaclainepont.com