Help, mijn partner doet aan persoonlijke ontwikkeling !

Zaterdag 11 Juni 2022 van 9:30 – 17:30 uur

De belangrijkste inzichten in één dag !

Je hebt je partner destijds  gekozen omdat het zo klikte tussen jullie.

Leuke dingen doen samen met elkaar. Een goed gesprek.

Samen lachen. Intimiteit. Een fijn liefdesleven

Maar inmiddels is het niet meer hetzelfde. Jullie lijken niet meer dezelfde taal te spreken.

1. Je partner heeft veel interesse in persoonlijke ontwikkeling. Doet cursussen en trainingen op dit gebied en leest veel “zelfhulpboeken”. Misschien is hij / zij ook meer en meer geïnteresseerd in spiritualiteit. Je partner is aan het veranderen en dat heeft zijn weerslag op het onderlinge begrip.

Dit geeft druk en stress en voelt eenzaam. Meer dan je wil toegeven.

2. Je bent niet tegen ontplooiing op zich. Je vindt een leven lang groeien en jezelf steeds verder ontwikkelen op allerlei terreinen belangrijk. Maar persoonlijke ontwikkeling heeft niet je hoogste prioriteit of eerste interesse. Misschien heb je daarbij het idee dat veel ervan vaag en soft is en bovendien niet wetenschappelijk onderbouwd.   

Je denkt dat het ‘erbij hoort’ als je ouder wordt en elkaar zolang kent, als je beiden de verantwoordelijkheid draagt voor het inkomen en stabiliteit voor je kinderen. 

Maar intussen knaagt het. Je mist de erkenning voor je bijdrage. Je verlangen naar intiem contact, begrip, pret en plezier worden onvoldoende vervuld. 

Mijn vraag aan jou is:

 

Zou je in dit ongenoegen  blijven als er een eenvoudige oplossing was?

Als jouw antwoord NEE is, kom dan naar de eendaagse training!

DE BASISBEGRIPPEN EN THEORIEËN OP EEN RIJ, OP EEN BEGRIJPELIJKE MANIER UITGELEGD

PRAKTISCHE OEFENINGEN, ZODAT HET GELEERDE DIRECT IN DE PRAKTIJK KAN WORDEN TOEGEPAST

Een bijzondere live FEEST dag met workshops, doorbraken, heerlijk eten, fantastische mensen en nog veel meer waarin je bovendien leert wat we NU allemaal nodig hebben om sterker uit deze crisis te komen –

INZICHT in jouw ziels MISSIE en wat dat betekent voor zowel jou als je bedrijf, zodat JOUW BIJDRAGE aan de wereld hoorbaar en voelbaar is en duidelijk overkomt zonder dat je concessies doet.

 

KOFFIE, THEE, LUNCH, EEN SCHITTERENDE PLEK

Wat is er allemaal nodig om echte harmonie te creëren?

Harmonie in je gezin / leven

Doen wat je ECHT leuk vindt

Werken vanuit passie

Vervullen van je levensmissie

Liefde in je leven

Goede mensen om je heen

Je lekker voelen in je llijf

Vrede voelen over je leven

Dankbaarheid

Zin in de toekomst

Het gevoel dat je bijdraagt

Een gevoel van zekerheid

Wie je ook bent, wat je ook doet, JIJ bent de unieke factor, en NIEMAND weet wat dat betekent in je bedrijf, je beslissingen of je leven behalve JIJ. 

Het is tijd om te leven en te ondernemen in Harmonie met jouw Ziel

Want de Wereld zit op JOU te wachten!!

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Terugblik doorbraak dag 2019

In 2019 liepen 35 mensen samen met ons over het VUUR!!! Iedereen die daar was heeft ergens doorheen gebroken. Iets wezenlijks in gang gezet. 

Plannen zijn in gang gezet, overtuigingen onderzocht en veranderd. Ben jij erbij?

 

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Wat krijg tijdens deze Doorbraakdag?
Een volle dag met Suze, het team en een HELE bijzondere avond workshop!

 

OCHTEND: Vanaf 9.30 staat de koffie voor je klaar en ontmoeten we elkaar

Dan is er een workshop van Suze over jouw missie, wat het betekent om van daaruit te ondernemen en hoe je helder communiceert over je missie. Dit gaat je ontzettend veel inzichten en doorbraken geven.  

LUNCH: We zorgen voor een heerlijk buffet en tijd om bij te praten met elkaar. 

MIDDAG: Hier neemt Suze je mee in hoe jouw leven en je bedrijf er ECHT uit kan zien. Je gaat niet alleen ‘snappen’ en ‘begrijpen’ wat er kan, maar echt voelen wat mogelijk is, en diep voelen wat dat van je vraagt

Deel 2: een workshop waarin je een waanzinnige doorbraak fysiek gaat beleven waarmee in 1 klap al je interne stemmen uitgaan en je harmonie met je ziel gaat voelen.

AVONDETEN 

Na het avondeten doen we een vuurloop. Een vuurloop is een eeuwenoud ritueel waarbij je de kans hebt om het verschil te ervaren tussen wat je mind allemaal ‘zegt’ en wat er werkelijk aan de hand is. 

De manier waarop Suze een vuurloop begeleid is uniek. Het gaat niet om ‘jezelf ergens doorheen te duwen’ of te breken, het gaat niet eens om het lopen. Misschien besluit je wel niet te lopen. Suze gebruikt het vuur om jou te leren hoe je werkelijk in lijn komt met wie je bent, wat je wilt en wat voor jou belangrijk is. 

Een vuurloop met Suze is iets dat elke ondernemer in zijn leven zou moeten ervaren. Je leven is daarna nooit meer hetzelfde als voorheen!

 

Wat is mijn investering?

Maximaal 25 deelnemers dus wees er snel bij dus reserveer snel jouw plek voordat het opvult.

Kom naar de Doorbraakdag

10 Juni 2022

Vandaag 50% korting

444

€222

 

Het kaartje voor deze is inclusief ALLES, workshops, eten, koffie, thee, fruit

Ja, ik ben erbij!

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW