13 Heilige Nachten

Wil jij 2022 instappen in diepe verbinding met de Missie van je Ziel en niet ‘hopen’ maar zeker weten dat je klaar bent om er voor te gaan?

Gebruik de heilige nachten om door de poort te stappen. Om het oude jaar helemaal los te laten, en het nieuwe jaar in te stappen in verbinding met je Ziel en je Missie.

Om de geboorte van het Goddelijke Licht niet alleen in de natuur en in de geboorte van Jezus vorm te geven, maar via jezelf de wereld in te brengen. 

Datum: 24 December tot en met 6 Januari

Wil jij 2022 starten in diepe verbinding met je Zielsmissie, zonder ‘goede voornemens’ maar gewoon ECHT ervoor gaan?

 

Gaan voor dat wat je op deze wereld komt doen?

Zonder stress, zonder druk, het oude loslaten en vol blijdschap het Nieuw jaar instappen. Vol verwachting omdat je ZEKER WEET wie je bent, wat je komt doen en wat dat vraagt. 

 

Als bovenstaande JA is bij je, dan is de 13 Heilige Nachten de allerbeste voorbereiding die je kunt doen. Zodat het expres gaat. En JIJ stevig verboden bent, en de energie van Kerst je laat helpen in plaats van de stress van de feestdagen je onderuit haalt.

Elk jaar tussen Kerst en Oud en Nieuw maken we een overgang.

Een overgang van de periode van donker naar licht. Een overgang van een oud jaar naar een nieuw jaar.

We vieren kerst. We vieren de geboorte van Jezus. We vieren het langer worden van de dagen en het terugkeren van het licht. We vieren de geboorte van een Nieuw jaar. We sluiten het oude af en gaan als het ware door een ‘poort’. 

Die overgang is een symbool, maar veel mensen voelen het ook ECHT zo. Niet voor niets maken we goede voornemens. Ronden we dingen af. Nemen we vakantie. Steken we vuurwerk af. Wensen we elkaar het allerbeste. En zetten we intenties voor deze nieuwe periode die zich voor ons opent.

Onze ziel is op deze aarde om iets bij te dragen. Dat is waarom we hier zijn. En DAT is ook wat we zo graag willen.

Wat helpt is verbinding met je ziel terwijl je de overgang maakt van Oud naar Nieuw.

En tijdens de 13 Heilige Nachten is de sluier tussen ons en de onzichtbare wereld van onze ziel heel dun. JUIST in die nachten die vaak zo vol stress zijn is er een ultieme kans om dieper te verbinden met die missie van je ziel.

Zodat je in verbinding met die missie het Oude jaar loslaat en door de poort van Goddelijke Licht het Nieuwe jaar instapt. Schoon. Opgeruimd. Klaar.

Niet door ‘alle familie uit te zetten’ of feestjes over te slaan, maar door elke dag even een uurtje tijd te maken voor JOU, een meditatie te luisteren op je eigen plek, op jouw moment, en dat proces mee te nemen in alles wat deze drukke tijd van je vraagt.

We zijn geen proces dat ‘af’ moet zijn. Ons leven ontvouwt zich terwijl we het leven. We hoeven ‘nergens naartoe’. De schoonheid zit hem in de reis. En hoe meer we daarbij stilstaan hoe mooier het wordt.

 

We zijn zo vaak bezig met wat er NIET lukt. En juist nu aan de vooravond van een Nieuw jaar is het essentieel om stil te staan bij wat er WEL lukt, waar we naartoe onderweg zijn, wat onze verlangens en talenten eigenlijk ZIJN, en dan van daaruit die Nieuwe wereld in te stappen.

 

Gedurende ons leven ontwikkelen we stukken in onszelf en maken we dingen mee die ons de gelegenheid geven om optimaal dat te kunnen doen wat we hier komen doen.

De natuur en het ritme van het jaar helpt ons daarbij.

Wil jij dit jaar starten met een VOORsprong in plaats van het gevoel dat je op 1-0 achterstaat voordat het jaar begint? Wil jij 2022 ECHT goed door de poort van het Nieuwe Jaar stappen?

 

Wat als dat GEMAKKELIJK zou zijn? Wat als je met een simpele meditatie elke dag en een vraag die je met je meedraagt echt ?

 

Zodat je het Oude jaar loslaat en met nieuwe energie, in verbinding met je ziel het Nieuwe jaar instapt?

 

 

 

 

Hoi, ik ben Suze Maclaine Pont,

internationaal erkend trauma therapeut, business coach en pionier in de wereld van authentiek leven, ondernemerschap, geld-mindset en het creëren van business vanuit het doel van je ziel zonder compromissen. 

Ik geloof dat wat je van plan bent te doen in deze wereld een heilig, door de ziel gedreven proces is dat eenvoudig en authentiek is. Ik ben het levende bewijs dat je gemakkelijk geld kunt verdienen en impact kunt maken door te doen waar JIJ van houdt en om geeft. Ik ben ook het levende bewijs dat je elke pijn uit je verleden kunt overwinnen. Als twintiger was ik suïcidaal, hechtte geen waarde aan mezelf en zag eerlijk gezegd geen uitweg.

Ik leefde week na week, tijdens perioden van diepe depressie en angst. En ik heb het ALLEMAAL overwonnen. Ik ben het levende bewijs dat je al je angsten en blokkades uit het verleden kunt opruimen, dat je een stroom van liefde in je leven kunt oproepen (wat er ook gebeurt) en dat je volledig kunt deelnemen in verbinding met het leven en de mensen om je heen. En daar hoef je geen 80 uur per week voor te werken, daar hoef je niet voor je relaties of kinderen (of wat dan ook in je leven)op te offeren. En dat gaat niet gepaard met gevoelens van angst of leegte. 

 

 

Van jongs af aan wordt ons geleerd dat we ‘doelen moeten stellen’. Dat we ‘voor iets moeten gaan’, en als dat bereikt is, DAN is er een beloning. Maar….. wat als je na elk doel dat je bereikt OPNIEUW gaat hardlopen? Wat als je je gehaast, gestrest of angstig voelt en verbinding met anderen niet altijd vanzelfsprekend is? Wat als je altijd op de rand van een burn-out leeft? Als je twijfelt aan je doelen? 

Heb jij ook elke kerst weer het enthousiaste gevoel dat je nu voor eens en altijd gaat afrekenen met al deze patronen en het komend jaar ECHT anders gaat doen? En begint vervolgens op 2 Januari je al het gevoel te bekruipen dat je weer achter de feiten aanloopt….

 

Het kan anders!

Je kunt juist in December namelijk een prachtige reset doorlopen, waarbij de donkerte van de winter, het ritme van de natuur en het seizoen van Kerst en feestdagen je HELPT in plaats van je tegen werkt.  

We leren vaak al op jonge leeftijd leren dat de doelen van andere mensen (school, ouders, mensen om ons heen) belangrijker zijn dan onze innerlijke doelen. We leren dat we onze eigen innerlijke missie en talenten opzij moeten zetten om school af te maken, te voldoen aan verwachtingen van anderen, dingen te leren die we nooit gaan gebruiken, geld te verdienen, enzovoort. 

En tegen de tijd dat we eraan toe zijn om ons eigen leven in te richten herkennen we ons eigen talent en onze eigen missie niet eens meer. Sterker nog, die voelt als ‘he? DAT? Nee joh, DAT wil niemand van mij….’

 

Dat waar je het meeste in te bieden hebt aan de wereld voelt voor jou ZO makkelijk, ZO eenvoudig, ZO onbenullig dat je je domweg niet kunt voorstellen dat iemand erop zit te wachten. We hebben geleerd dat iets dat de moeite waard is namelijk MOEILIJK moet zijn…..

 

 

Maar…… als JIJ het niet makkelijk zou vinden, dan  zou je er ook niet zo goed in zijn!

 

En elke winterperiode denk je weer dat je nou VOLGEND jaar je echte eigen IK gaat leven. De ruimte gaat geven. Vrijheid gaat creeeren. Maar wat je vergeet is dat je daarvoor eerst ruimte moet maken.

Ruimte in je systeem. Het oude afsluiten. Zitten met wat je talent dan is. Je visie weer omarmen.  Kijken wat er goed aan is om hem zo te verstoppen. Hem in JOU wakker maken. En dan MET die visie het Nieuwe jaar instappen.

Onze ziel weet wel wat we komen doen. Maar onze ziel heeft ook alle tijd. Dus die wacht wel. Maar hoe lang wil JIJ wachten? 

 

Er is 1 ding dat je moet weten:

 

Het universum, God, de Natuur en al het leven is bezig om jou te HELPEN. 

Tijdens de 13 Heilige Nachten is de sluier tussen onze wereld en de onzichtbare Universele wereld heel dun. We kunnen beter bij onze intuitie. We hebben meer contact met iets onzichtbaars dat ons leidt. We kunnen dieper mediteren en meer inzichten krijgen dan in welke andere periode van het jaar dan ook!

Dus in plaats van ons te verdoven met eten, feesten, familie en gedoe, kunnen we JUIST deze tijd eenvoudig inrichten om ons uit te lijnen met onze Ziel. En DAT is precies wat we in de 13 Heilige Nachten retraite gaan doen, op een eenvoudige manier, gewoon thuis, op je eigen moment.  

 

We starten 23 December met een gezamenlijke Zoom sessie waarin je je intentie gaat zetten. 

Je krijgt toegang tot alle meditaties en je doet ze gewoon op je eigen moment van de dag, in je eigen huis, op je eigen plek. 

Er is een Facebook groep waar we met elkaar inzichten kunnen delen. 

Op 6 Januari ronden we het proces met elkaar af en vieren we een geslaagde start van 2022!

 

HOE JIJ JE EIGEN ENERGIE DIT JAAR BEPAALT; WAT HET LEVEN OOK OP JE BORD GOOIT!

HOE JIJ ZONDER COMRPOMIS INVERBIDING MET JE ZIEL HET NIEUWE JAAR INSTAPT

WAAROM DIT HET BESTE MOMENT IS - DE WERELD ZIT NU OP JOU TE WACHTEN!

 

Voor wie is de 13 Heilige Nachten Retraite bedoeld? 

Ik werk met voornamelijk hoogbegaafde, extreem getalenteerde mannen en vrouwen, net als jij, die ongelooflijke gaven hebben en hier zijn om van deze wereld de mooiste plek te maken die je je kunt voorstellen, door je gaven, je werk en wie je diep van binnen bent.

Het enige probleem is dat je op een bepaald niveau vastzit en bang bent om die visie volledig te creëren en te belichamen. Bang dat de overgang naar het volgende niveau offers met zich meebrengt die je niet wilt maken, keuzes waarvan je de gevolgen niet kunt overzien. Bang dat je het misschien niet kunt. Bang om alleen te zijn. Bang dat je al zo anders bent en als je jezelf gaat laten zien ben je alles en iedereen kwijt. Bang dat niemand echt geïnteresseerd is in de echte jij. Bang dat je niet genoeg bent. Bang om alles te verliezen als je loslaat. Bang om de veilige plek te verlaten die je tot nu toe hebt gebouwd.

De kans is groot dat het volgende waar is…

*Je voelt een sterke passie voor wat je doet en je denkt elk jaar weer dat volgend jaar ‘jouw jaar’ wordt. 

*Je haalt ook mooie dingen, er is veel om te vieren, maar toch ben je niet helemaal vervuld en tevreden….

*Je voelt je niet helemaal goed genoeg en hebt d eneiging om door te duwen, harder te werken, en kunt moeilijk loslaten

*Je verheugt je op de kerstvakantie omdat je dan even bij kunt tanken

*Maar stiekem tank je helemaal niet echt bij, en is de periode sneller om dan je zou willen……

*Je plant veel, want je verwacht al je eigen zelfzorg in twee weken in te kunnen halen en komend jaar ‘opnieuw t ekunnen beginnen, maar als je naar afgelopen jaren kijkt weet iets in jou best dat je verwachtingen te hoog zijn…..

*Je hebt het gevoel dat je alles zou kunnen verliezen als je je voet van het gaspedaal haalt…

*Je hebt zelfs het gevoel dat je ‘in een hamsterwiel’ zit, hoewel dat moeilijk toe te geven is… dus doe je alsof je controle hebt. 

 

Je overtuigt jezelf ervan dat het plan deze keer zal werken, maar hoe vaak heb je dat al gezegd? Je overtuigt jezelf ervan dat jouw plan is wat nodig is. Dat het je dit jaar wel gaat lukken. Dat je geleerd hebt van vorig jaar. Maar stiekem maak je je zorgen over je gezondheid…

Toch weet je diep van binnen dat je WEET dat je het in je hebt.

Je bent ermee bezig……. Is wat je tegen jezelf zegt. Van de buitenkant lijkt het alsof je je dingen voor elkaar hebt.

Voor jou voelt het alsof je gewoon probeert te doen wat alle ‘grote mensen’ om je heen doen, niet echt zeker van iets behalve je eigen ambitie. En je vraagt ​​je soms af waarom mensen je zouden betalen.

Je hebt je voorgenomen om komend jaar de stap ECHT te zetten. Het GAAT gebeuren. 

Dus waarom zou je je dan niet nu dit keer ECHT voorbereiden?

Je kent je potentieel.

Je kent de impact die jij voor jezelf en jouw gezin wilt creëren.

Je weet wat je kunt doen voor de wereld om je heen.

En je weet dat je hulp nodig hebt.

Je hebt de cursussen gekocht…

Je hebt geïnvesteerd in programma’s…

Je hebt de ‘goeroe’s’ vertrouwd…

En het heeft je gebracht waar je nu bent.

 

Het punt is: je bent naar deze wereld gekomen om JOUW bijdrage te leveren. En alleen JIJ weet wat dat betekent.

De afgelopen jaren hebben we meer dan 500 coaches, sprekers, consultants, genezers en ondernemers geholpen om winstgevend te worden en een grotere impact te maken zonder concessies te doen. Gebruikmakend van hun EIGEN energie en talenten. Met ons werk hadden we niet alleen impact op bedrijven, maar veel van onze klanten hadden betere relaties, werden betere ouders, minder stress, konden weer op vakantie en voelden zich eindelijk comfortabel en trots in hun vel.

Door MINDER te werken! Door te vertragen. Door zich ZELF te vertrouwen.

Om nog maar te zwijgen van de miljoenen levens die onderweg zijn getransformeerd door de impact die deze mensen hebben op hun eigen stammen, families en vrienden.

 

“Niets maakt mij gelukkiger dan de glans in iemands ogen als ze het licht gaan zien!”

Stop met twijfelen en doe mee.

DE WERELD ZIT OP JOU TE WACHTEN!!

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Doe mee met de 13 Heilige Nachten.

Suze Maclaine Pont is de auteur van acht krachtige trainingsseminars waar ze ondernemers leert hoe JIJ je bedrijf kunt laten groeien vanuit je ware kracht, waar je ook bent, wat het leven ook op je bord gooit. Niet door ‘trucjes’ of ‘recepten’ te gebruiken, maar door gebruik te maken van je EIGEN kernkracht. De Heilige Nachten Retraite is een krachtige reis die je zelf thuis doet. Op je eigen moment. Op je eigen plek. Waarin je je afstemt met wat je Ziel hier komt doen. Alle deurtjes naar afgelopen jaar sluit. En in verbinding met je Ziel het Nieuwe jaar instapt!

 

 

Ik heb een aantal van de beste experts op elk denkbaar gebied begeleid.

Gezondheid en fitness…

Relaties…

Zakelijk advies…

Advocatuur…

Financiën…

Kunst…

Meditatie…

Fotografie en video…

Therapeuten…

Zelfs ORGASME!

 

Ik pretendeer niet alles te weten. Ik pretendeer niet een goeroe te zijn.

Ik ben business coach en trauma therapeut en ik gebruik veel diepe transformerende interventies en meditaties in mijn werk.

 

Mijn echte GOUD is dat ik het buitengewone vermogen heb om in een paar minuten vast te stellen waar je echt vastzit in het leven en hoe DAT je bedrijf beïnvloedt, en je te helpen de naald eruit te trekken waar het je stroom blokkeert.

 

Om de onbewuste patronen te zien die je ECHT tegenhouden. En om je te leren vertrouwen. Jouw. Zelf. En het bedrijf te creëeren dat JIJ bedoeld bent om te creëren. Door het aantal uren te werken dat je bedoeld was te werken (ik kan je verzekeren, niet 80 ;-). In harmonie met je leven, kinderen, relaties en waarden.

 

Mensen met wie ik werk, worden op ALLE terreinen van het leven beter omdat ze in verbinding met hun Ziel hun leven en hun bedrijf leren vormgeven. 

 

In deze thuis retraite ga je deze reis zelf aan. Met mijn stem op audio. In je eigen tempo en tijd. Op je eigen plek. Diepe heling. Diepe inzichten. Diepe uitlijning.

Ik leer je niet om ‘pauze te nemen’ zodat je weer keihard kunt gaan pushen.

 

Ik leer je je eigen innerlijke harmonie te vinden en van daaruit de poort naar het Nieuwe jaar in te stappen.  

 

Tijdens het hele eerste jaar van Corona heb ik met een grote groep ondernemers dagelijks een diepe meditatie gedaan. Dat heette Dagstart. 365 dagen lang. Elke dag lijnden we uit met onze eigen ziel, en gingen we van daaruit aan de slag.

 Mensen die daaraan meededen kwamen STERKER uit de crisis dan ze erin gingen. Terwijl bij velen hun bedrijf volkomen stil was komen te liggen. 

Ook heb ik de afgelopen 21 jaar als ondernemer 14 verschillende bedrijven opgezet en heb ik grote CEO’s van grote bedrijven en kleine startups gecoacht en getraind in verschillende bedrijven, sectoren en expertise.

 

Elke keer heb ik gezien dat ECHTE doelen mensen volgen die in staat zijn om hun WARE zelf naar de tafel te brengen. Hun kernenergie. Hun ware ziel. En op basis daarvan hebben we iets gemaakt. Niet alleen in mijn eigen bedrijf. Maar met elke persoon waarmee ik de afgelopen 20 jaar heb samengewerkt. In alle sectoren waarin ik heb gewerkt. 

 

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Dit is waarom we de 13 Heilige Nachten Retraite hebben gecreeerd.

  Het werkt als volgt…

Je krijgt direct na aanmelding toegang tot alle meditaties. 

Je krijgt direct een email met een link naar de Facebook groep waar we samen onze inzichten kunnen delen

Op 23 December hebben we een gezamenlijke Zoom sessie waarin we een intentie zetten voor de periode

Vanaf 24 December krijg je dagelijks een email, beluister je de meditatie en deel je als dat fijn is je inzichten in de groep

Op 6 Januari sluiten we samen af in een Zoom sessie

 

 

 

Wat is mijn investering?

De Heilige Nachten Retraite heeft geen maximum aantal mensen maar wel een startdatum die pas over een jaar weer terugkomt….. Na 23 December kan je NIET meer meedoen…. dus meld je nu aan. 

13 Heilige Nachten

€ 222

€ 111

*exclusief BTW

 

De knop hieronder stuurt je naar een check out pagina. Zodra je betaling in orde is krijg je direct toegang tot alle meditaties.  

Ja, graag!

via je email krijg je toegang tot de Facebook groep en Zoom links

*All prices exclude 21% VAT

Frequently Asked Questions