JE BENT ERBIJ!

Dank je wel voor je aanmelding!

In de tussentijd heb ik hier een paar kleine dingen die je gaan helpen om het allermeeste uit de Masterclass halen!

 OctoBER 10 | 7 PM (Amsterdam TIJD)

1. VOEG HET EVENT TOE

en maak deze tijd heilig!

2. CHECK JE INBOX

en zet de link in je agenda

3. BEANTWOORD DEZE VRAGEN

en verzeker je van de juiste inhoud!

1. Kick op de ‘VOEG HET EVENT TOE’ knop en zorg dat de Masterclass in je agenda staat in de juiste tijdszone.

2. Ga  naar je inbox en controlleer of je een email van mij hebt ontvangen met je login details voor de Masterclass. Als je deze niet in je inbox vindt, check dan alsjeblieft je SPAM folder. Zit daar ook niets, stuur dan een email aan support@suzemaclainepont.com zodat we het kunnen oplossen voor je!

3. Beantwoord deze paar vragen (kost je ongeveer 5 minten max) en laat jouw eigen vragen daar voor mij achter, zodat ik ervoor kan zorgen dat ik echt krijgt waar je naar op zoek bent!